Crònica: El Júnior Fem 1 no pot amb el ritme i l’encert del Sedis

Junior 1 Fem 2013-14

UESC 39- SEDIS 54

Dissabte ens visitava un duríssim rival a la Rambla del Celler, amb el mateix balanç de derrotes fins el moment que les nostres Júniors (6-1). Sens dubte, les noies de la Seu són un dels cocos del grup i el partit es presentava molt complicat. Tot i això, les santcugatenques es van refer de la derrota inaugural amb 5 victòries consecutives i arribaven al màxim de moral.

Bon inici de les locals que aconsegueixen realitzar unes bones defenses ofegant el joc de les visitants, fet que provoca un 8-3 en els primers 5 minuts. A partir d’aquí, les de la Seu, amb un parell de triples i aprofitant el desencert de les nostres, entren dins del partit i acaben el primer quart 11-15.

Els primers minuts del segon període van marcar el que seria el desenllaç final. Mals primers minuts, on les visitants agafen un còmode avantatge de fins a 11 punts amb el 13-24 al minut 14 de partit. Petita reacció de les noies de la UESC que les col·loca amb 20-26 a l’últim minut del quart, però una mala defensa final provoca un triple per anar als vestuaris amb 20-29.

La segona part va ser un voler i no poder per les locals. Tota reacció era contestada per les visitants amb un altíssim encert des de 6,25 ( 9 triples en tot el partit). El tercer quart finalitzava amb 8-8 per un resultat de 28-37. S’entrava a l’últim quart amb possibilitats d’encara intentar lluitar per la victòria, però les de la Seu van mantenir la diferència en tot moment i es van endur una merescuda victòria per 39-54.

Tot i no poder realitzar el nostre joc i el poc encert respecte els altres partits, la entrega i la lluita va mantenir-se els 40 minuts. Segona derrota de la temporada, que ens ha de servir per veure i millorar el que no hem fet bé i aplicar-ho ens els següents compromisos. Setmana que ve visitarem la complicada pista del Martinenc, amb ganes de refer-nos i seguir endavant!