Òscar de Paula, nou entrenador del Cadet Masc 1 de la UESC

Aquest divendres l’entrenador Òscar de Paula ha dirigit el seu primer entrenament amb el primer equip Cadet masculí de la UESC, conjunt del qual se’n farà càrrec a partir d’ara. Assegura afrontar “el repte d’entrar en un club com la UESC amb ganes i motivació; tant l’equip com el club estan en un gran moment esportiu i continuarem treballant dur perquè continuïn en aquesta línia ascendent”. 

De Paula és entrenador superior de bàsquet des de 2008 i mestre d’Educació Física. Al llarg de la seva carrera ha estat entrenador de categories de Formació del Círcol Catòlic, C.B. Hospitalet i Sant Josep de Badalona, a més d’entrenador de Sènior Masculí a Copa Catalunya del SESE i del Sant Josep de Badalona. Actualment és membre de la comissió organitzadora de l’Associació de Bàsquet EliteJove, mestre de la Federació Catalana de Bàsquet dels diferents cursos d’entrenador que es realitzen, responsable de PDP (Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana) i ha portat a terme diverses xerrades i clínics per a joves entrenadors en formació.

Respecte als objectius de l’equip Cadet masculí 1 que assumeix, Òscar de Paula afirma que “hem de seguir formant als jugadors aprofitant-nos de la competició i del treball diari”. De Paula vol anar partit a partit: “De moment tenim unes fases que superar contra grans equips acostumats a competir contra conjunts molt potents”.  

Òscar de Paula també coordinarà els equips Júniors i Cadets masculins de la UESC i projectarà la formació dels entrenadors del club.