El Preinfantil Fem Vermell cau en un altre final ajustat

15.03.14 Preinf Fem Vermell-CB Roser

Les preinfantils vermells segueixen amb la seva ratxa de finals ajustats fins l’últim minut de partit. Aquest cop, però, la balança s’ha decantat cap al cantó de les visitants i el partit va acabar amb victòria del C.B. Roser per 31-35.

Les nostres petites van tenir una gran sortida en la primera part de partit on van poder mantenir el rival a ratlla en tot moment amb accions defensives molt contundents i amb un joc fluid en atac. Un mal cinquè i sisè quart va permetre a les de Barcelona empatar en el marcador i arribar així a l’inici del setè quart 28-26 a favor de les santcugatenques.

Un seguit de faltes, petits errors i un parell d’expulsions locals van facilitar un 0-6, incapaç de remuntar per part de les nostres.

Aplaudir un altre cop el gran esforç de les nostres vermelles que van estar a punt de batre en un altre final ajustat a un dels equips pesats de la lliga. Un cop més es pot apreciar el gran pas endavant que han donat, ja que a casa del Roser, les nostres van perdre 30-63 i aquí van anar tot el partit per davant en el marcador.

A seguir treballant. Més i millor!