El Cadet 2 perd l’oportunitat a Granollers

GRANOLLERS 65-UESC 52. Parcials: 20-16; 15-12; 16-8; 14-16.

Després d’un mes de dur i molt bon treball, culminat amb bons partits, el Sant Cugat arribava a camp del líder en disposició de fer un gran partit i consolidar el seu joc amb una victòria contra un equip invicte. Però es va perdre l’oportunitat.

D’inici el partit estava on volia la UESC, que dominava tot i no acabar de castigar en els contraatacs. Manava en el marcador 11-13. A partir d’aquí però, van aparèixer els primers problemes de concentració, i després de diversos errors defensius, l’equip local va poder enfilar-se fins als 20 punts en el període, agafant els primers avantatges.

Va ser en aquest moment on es va evidenciar el problema principal del partit: el Granollers estava molt més ficat i disposat a fer el que calgués per guanyar el partit que els visitants. Això, quan són ells els que porten 7 victòries i nosaltres només 3, és un problema evident. A causa d’això, el segon quart va començar amb un parcial en contra que augmentava les distàncies fins al 30-16. La UESC estava per primer cop fora del partit. Tot i així, després del primer temps mort, on es van introduir canvis defensius deguts a les faltes xiulades a l’equip vermell i negre, la UESC encadenava un parcial de 12-0 que els col·locava a tan sols 2 punts del líder. La reacció, però, no va esperonar gens l’equip ni la banqueta visitant que, lluny de venir-se a dalt, es va deixar encaixar un 5-0 en contra que posava el marcador al final de la primera part en 35-28 per l’equip local.

A la represa, nova reacció dels nostres cadets, que anotaven un 6-0 que els col·locava només a un punt de nou però, davant la manca de motivació en aquesta situació, el Granollers reaccionava sense cap tipus d’oposició anotant un parcial escandalós que trencava el partit amb el 51-36 a final de període.

Tot i així, aquest equip no té en el vocabulari la paraula rendir-se, de manera que es va passar a pressionar durant deu minuts a tot camp i a fer participar a tots els jugadors en rotacions molt curtes. En fins a dues ocasions s’aconseguia retallar la distància fins la barrera dels 10 punts, però de nou no hi havia reacció i l’equip local tornava a imposar la seva llei. Tot i això, si el percentatge de tirs lliures en els 8 llençats a final de partit hagués estat bo, la diferència hagués estat inferior a 10 punts, ja que només se’n van anotar 2 dels 8.

Després de perdre només de 13 punts a camp del líder fent un partit molt dolent per l’actitud mostrada, la conclusió és senzilla: s’està fent un treball més que bo en el dia a dia, ja que només un equip ha aconseguit millor resultat a la pista d’aquest equip. Ara cal fer un salt endavant per aconseguir que certs errors no es tornin a cometre i que tot l’esforç que fan els jugadors, que és moltíssim, es converteixi en joc, diversió i alegria el dia de partit. Go UESC!!!”

 

Vídeo del partit: http://www.youtube.com/watch?v=pR-5kJtqC2w