Hi havia una vegada… (Crònica del partidàs del Cadet 1 davant la Penya)

Text: Luis-Eloy Fernández

Fotos: Enri Garcia i Montse Gonzàlez

15.03.2014 Joventut-Cadet1 15.03.2014 Joventut-Cadet1 15.03.2014 Joventut-Cadet1 15.03.2014 Joventut-Cadet1 15.03.2014 Joventut-Cadet1Hi havia una vegada uns nois de Sant Cugat que els hi agradava molt jugar a bàsquet. Jugaven a les seves escoles de Primària, i somiaven amb jugar a la UESC. I així va ser.

Sorprenentment, el primer any com a preinfantils, van ser campions de Catalunya. Quin bon inici! Les coses van ser més complicades a categoria infantil. Primer any de cadet, i subcampions de Catalunya. No està malament, veritat?

Comencen el segon any de cadet, reforçats per un jugador de Sabadell i un altre d’Olesa, que van voler afegir-se al projecte. I els hi van marcar uns objectius: Objectiu 1: entrar a Preferent. Objectiu assolit. Objectiu 2: pujar al Grup A. Objectiu assolit. Objectiu 3: guanyar quatre partits. Objectiu assolit….. Ei, coach, i ara què? 🙂

Abans del partit, el “coach” Òscar els hi ha penjat a una de les parets del vestidor un text motivador, amb diferents frases que es podrien resumir en allò de: “Tant si penses que pots, com si penses que no pots, tens raó”. Sembla que va fer efecte. Recordeu la crònica de la setmana passada?: [i cito textualment] “Quan aquest equip aconsegueixi jugar amb regularitat tot un partit, mantenint la intensitat en atac i en defensa, hi haurà pocs equips capaços de guanyar-lo” [Fin de la cita].

Aquest dissabte hem viscut el que aquest equip pot fer quan juga convençut de les seves capacitats amb una victòria magnífica a l’enfrontament contra el Joventut de Badalona.

Crec que he vist el millor partit del cadet Preferent. Tres dels quatre quarts han estat pel nostre equip, assolint avantatges de fins a 28 punts (si, si, 28 punts!!!). Ràpids en el contraatac, intensos en defensa, motivats, sense complexes. Hem patit a l’últim quart, encaixant un parcial de 11-0 als primers quatre minuts, però han tingut la capacitat de mantenir el tipus. Felicitat absoluta en acabar el partit, de mares, pares, parents diversos, jugadors i entrenadors.

La qualitat del joc ha fet que s’apleguessin molts curiosos mirant el partit, fins i tot uns japonesos que l’estaven gravant (?).

I ara, quatre números:

Bons percentatges de tir, tant de 3 (38,5%), de 2 (62%), com de tirs lliures (72%). Al·leluia!

Anotadors: David, 9. Pau Jareño, 10. Brian Amabilino, 7. Adrià Amabilino, 5. Oriol, 10. Nil, 13. Pau Fernández, 9. Jordi, 7. Guillem, 4. Òscar Argemí, 3. Òscar Denamiel, 3.

Parcials: 13-22, 15-19, 15-27, 28-12 (71-80).