L’alcaldessa reconeix la tasca de Jordi Torrens al capdavant de la Fundació UESC

Recepció Jordi Torrens Recepció Jordi Torrens Recepció Jordi Torrens

La Fundació UESC ha estat notícia recentment pel relleu a la seva presidència; després de 7 anys ocupant el càrrec, en Jordi Torrens, ha passat el testimoni a la Sònia Guivernau, ambdós integrants de la Junta de la Unió Esportiva Sant Cugat.

L’Ajuntament de la ciutat ha volgut reconèixer la gran feina que ha fet en Jordi Torrents, impulsant des de la Fundació projectes solidaris i socials com el “Tots Podem”, el “Fem Sport” i l’”Enganxa’t als valors”. Per això, a finals del mes de febrer l’alcaldessa, Mercè Conesa, va oferir un reconeixement a l’expresident. A la recepció també hi van participar el regidor d’Esports, Xavier Tizón, i els responsables de l’Àrea esportiva Xavi Codina i Eloi Rovira. Per part de la UESC, van fer costat al Jordi la presidenta Mònica Mateu, la nova presidenta de la Fundació UESC, Sònia Guivernau, i el tresorer del club, Javier Clemente.

Durant la recepció, en Jordi Torrens va agrair el suport que la Fundació sempre ha rebut del consistori, tant en l’etapa de la Mercè Conesa com del Lluís Recoder. Torrens va destacar que “la força que ha agafat Sant Cugat amb les activitats que es fan ve donada per la implicació que tenen totes les entitats socials del municipi, que n’hi ha moltes, com la feina altruista que fan els seus components amb l’ajut sempre, això si, de l’Ajuntament”.

Per la seva part, Mercè Conesa, que va fer entrega a Jordi Torrens d’una placa commemorativa, va encoratjar a la Fundació UESC a seguir tirant endavant els seus projectes en aquesta nova etapa i va garantir la col·laboració, com sempre ha tingut, de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Fotos: Protocol Ajuntament