El Sènior 2 femení, a les portes de Segona Catalana

Senior 2 rodona

Aquet diumenge 6 d’abril a les 5:45 al camp del Joventut les Corts, el Sènior B femení es juga el futur de l’any que ve.

Després d’una temporada complicada, les santcugatenques es troben en un punt decisiu, on si guanyant es col·loquen primeres de la classificació, el que els donaria pas a l’ascens directa a Segona Catalana. Per contra, si perden haurien de jugar fases d’ascens on es poden enfrontar a rivals molt complicats.

Les joves del Sènior B es van marcar com a objectiu pujar a Segona o, si més no, mantenir-se al capdavant de la classificació, després de molt treball les noies es troben amb l’oportunitat de liderar la classificació i així estar més a prop de fer realitat l’objectiu d’inici de la temporada. Porten un balanç de 18 victòries i només 2 derrotes. Aquest equip es caracteritza per la seva joventut; aquest ha estat un handicap que els ha jugat en contra. Però un dels seus punts forts es la gran capacitat defensiva i el ser ràpides al contraatac.

Aquest diumenge les noies necessiten de la nostra afició a la pista del Joventut Les Corts. Ja que s’enfronten a un rival directe que lluita pel mateix objectiu. Al partit d’anada les santcugatenques només van aconseguir la victòria per un punt de diferencia (67-66).

Tothom animar al Sènior B femení, ens necessiten!

#gouesc