El Júnior 1 Fem perd la primera oportunitat en un final a cara o creu

Junior 1 29.03.2014

UESC 43- FC MARTINENC 45

EL júnior 1 Femení va deixar escapar la primera oportunitat de que disposava de classificar-se per les fases finals de la seva competició. En un partit calcat al de l’anada, les locals van anar gairebé tot el partit a remolc fins a col·locar-se per sobre el marcador al tram final de partit. Aquest cop però, no es va poder culminar la remuntada i en un final d’infart es va deixar escapar la victòria.

Inici de partit amb nervis per dues bandes, però amb un encert enorme de les noies del Martinenc que no perdonen cap error de les de la UESC i amb tres triples obren les primeres diferencies (6-20 min 7). A partir d’aquí les locals van pujar línies i les barcelonines no van poder anotar més en el que quedava de període, però només un triple de les de negre en aquests 3 minuts impedia que es pogués retallar distancia. Final dels primers 10 min 9-20.

En el segon quart les visitants van trobar moltes més dificultats en els seus atacs i només van poder anotar una cistella en tot el període, però la seva duresa en defensa i la variant zonal plantejada feia que les santcugatenques tampoc tinguessin tirs còmodes i només anotessin 8 punts. D’aquesta manera s’arribava a la mitja part amb 17-22 i la UESC altre cop dins del partit.

Inici de segona part esperançadora amb dinàmica semblant a la fi de la primera. D’aquesta manera parcial de 5-0 en els primers 4 minuts i empat a 22 en el marcador. Intercanvi de cistelles fins que amb una bona recta final de quart i un alt encert al minut 29 la UESC es col·loca per primera vegada per davant en el partit. Parcial de 18-8 per un total de 35-30 per les de Sant Cugat.

Quan semblava que el més difícil estava fet i que l’objectiu estava més a prop, el partit es va tornar a complicar. La falta de control del rebot va donar moltes segones oportunitats a les visitants que van tornar a castigar amb un alt encert des de 6,25 en els moments claus. En un final a cara o creu, les visitants van estar més encertades i es van acabar enduent la victòria per 43-45.

El més positiu és que la UESC aconsegueix mantenir l’average ( a l’anada +3 ) que en cas d’empat entre tots dos equips li podria donar la classificació. A falta de 4 partits, depenen d’elles mateixes i això és el que ha de donar forces per seguir endavant i sortir a per totes el següent cap de setmana.

Menció apart mereix l’afició i l’ambient vist a les grades, espectacular!! Gràcies!