Primícia! Aquest estiu, bàsquet i diversió al Pavelló amb la UESC

SUMMERbasketcityAquest estiu, la UESC celebrarà el seu Campus d’estiu a la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler.

Entre els dies 23 de juny i 11 de juliol organitzarem el Campus d’estiu adreçat a nois i noies que volen entrar en contacte amb l’esport del bàsquet o millorar les seves competències.

Per això disposarem de dos nivells: Aprenentatge esportiu, per als nascuts entre el 2002 i el 2005, i Tecnificació Esportiva, per a nois i noies del 2000 i 2001. Les sessions es faran en horaris de matí i tarda.

Com ja és habitual en tots els Campus que condueix la UESC, hi estaran molt implicats els entrenadors del club, que sempre han destacat per la seva professionalitat i capacitat de transmetre la passió pel bàsquet als jugadors. Hi haurà sessions en anglès conduïdes per tècnics anglòfons.

La UESC oferirà servei de menjador i berenar a tots els jugadors que s’apuntin la jornada sencera, a banda d’un servei d’acollida gratuït de 8 a 9 h i de 17 a 17.30h. Complementarem el bàsquet amb altres activitats, com sortides en bicicletes, piscina, excursions i molt més…

Ja podeu fer la vostra pre-reserva escrivint un email a info@uesc.cat. Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció.  

Aquest estiu, bàsquet i diversió a la ZEM Rambla del Celler amb la UESC!