El Sènior masculí tanca la plantilla de la propera temporada

L’equip Sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ja ha quedat definit de cara a la propera temporada, amb la incorporació de 5 nous jugadors i la continuïtat d’altres 5. Els jugadors que seguiran dins l’equip vermell-i-negre són Lluís Curto, Víctor Chica, Jordi Pons, Guifré de Peray i Sergio Clemente. Les novetats seran Patrick Reyes, provinent del Sant Quirze; Jordi Vilavella, de l’Sfèric de Terrassa; James Steele –que retorna després d’un any als Estats Units-; Santi Suso i Sergi Balagué.

 

L’entrenador de l’equip Sènior de la UESC, Marc Guillem, es mostra “molt il·lusionat amb el conjunt, perquè suma jugadors de la casa molt implicats i nous jugadors que venen amb moltes ganes”. Guillem destaca que s’ha aconseguit un grup molt compensat: “Tenim un grup amb molta qualitat humana, qualitat tècnica i amb moltes ganes, il·lusió i capacitat d’esforç. I aquests són els tres puntals bàsics”. A més, molts del jugadors del conjunt estan fortament vinculats al bàsquet de Sant Cugat i a la ciutat.

 

El primer entrenador del Sènior masculí també destaca el perfil dels dos entrenadors ajudants: “Incorporem el Dani Zamora, que també conduirà el Sènior B, i comptem amb l’Àlex Gamero, que porta molts anys fent feina pel club i pel Sènior”.

 

L’equip començarà la pretemporada el 19 d’agost i només un dia després, el 20, disputarà un partit amistós contra el conjunt nord-americà St. Anselm College, de la Segona Divisió Universitària dels Estats Units. “Serà un partit important –apunta Guillem- que ens servirà per començar a veure com s’entenen els nostres jugadors“.

 

 

JUGADOR A JUGADOR

Marc Guillem parla un a un dels jugadors que conformen la plantilla:

Lluís Curto: “Juga en la posició d’1. L’any passat no va poder tenir continuïtat per culpa de les lesions, però té molta qualitat. És un jugador que fa córrer l’equip i és molt bo tècnicament”.

 

Víctor Chica: “És un jugador que ha crescut molt les últimes temporades. És molt jove i té un nivell molt bo i una molt bona progressió. Segur que aquesta temporada serà molt important per a ell i podrà aportar moltes coses a l’equip”.

 

Jordi Pons: “Pel nostre club és una referència com a persona i jugador. Assegura qualitat i experiència, el que resulta molt important en aquesta categoria. La continuïtat del Jordi és una grans notícia, és com un fitxatge importantissim”.

 

Guifré de Peray: “Jugador implicat que ha fet molts esforços per seguir a la UESC. També té molta qualitat i experiència. És un 4 amb molta lectura de joc i bon tir exterior”.

 

Sergio Clemente: “És un referent de la casa; és un luxe tenir un jugador d’aquest nivell que s’ha format a la casa i ara ja destaca a la categoria i segueix creient. Serà un any molt important pel Sergio. És un jugador que té un instint especial pel bàsquet”.

 

James Steel: “És una gran notícia el retorn d’aquest jugador, també format a la casa, que torna després de viure un any a L’Hospitalet i un altre als Estats Units. És un 3 amb molt bon tir, molt intens, explosiu i potent; amb molta capacitat de rebot i físicament molt dur. Hi ha pocs tresos d’aquestes característiques a Copa Catalunya”.

 

Jordi Vilavella: “Provinent de l’Sfèric de Terrassa, és un base amb molta facilitat anotadora, molt explosiu i intens, juga molt el bloqueig directe. Marca diferència en l’u contra u. Té molt de talent i és molt jove”.

 

Patrick Reyes: “És un jugador exterior, però destaca principalment perquè suma molt en intangibles. Té molta lectura de joc, entén molt de rotacions defensives. Ens pot aportar moltes coses a l’equip, perquè domina moltes facetes del joc”.

 

Santi Suso: “A més de ser un pivot amb molta experiència, acostuma a fer molt bons els seus companys, perquè té molta lectura de joc i és bon passador, rebotejador i defensor. El seu fitxatge és un luxe”.

 

Sergi Balagué: “És un 2, un escorta, físicament molt potent i amb molta experiència a Copa i ELA. Domina molt la faceta ofensiva i físicament és molt bon defensor”.