L’Infantil 1 masculí, campió de Catalunya nivell A2

Infantil 1 Campions(amb crònica de la final) Calella de Mar ha estat l’escenari on l’equip Infantil 1 masculí de la UESC, dirigit per Xifré Vives, s’ha proclamat campió de Catalunya Infantil Masculí Nivell A-2. La final, disputada aquesta tarda contra La Selva, ha finalitzat amb el resultat de 60-110 a favor dels santcugatencs. Aquest matí, l’equip de la UESC s’havia imposat 37-70 al Bellpuig en una de les semifinals.

Davant del Bellpuig – que va comptar amb una afició que va crear un ambient propi d’una final – l’equip santcugatenc va començar amb moltíssima intensitat, amb encert tant en atac com en defensa. El joc de velocitat i moviment de pilota que ha caracteritzat l’equip infantil 1 aquesta temporada va assegurar un continu augment de la distancia en el marcador, malgrat la manca de tirs encertats del exterior. Cal destacar especialment la feina en defensa que va mantenir els campions de Lleida a només 37 punts, malgrat la seva forta presencia física en atac. La qualitat del joc de l’equip amb contribucions molt importants de tots els jugadors va permetre una còmoda victòria i el pas a la final.

A l’altre semifinal, l’equip de La Selva es va imposar al Pompeu i Fabra de Salt.  Un joc obert, ràpid i net dels dos equips en un ambient intens va fer un espectacle bonic en el qual els de Tarragona van guanyar el lloc al final.

A la final, la rapidesa del joc dels de La Selva va fer que el marcador fos força ajustat al començament del partit. Amb bona penetració a la zona que va sorprendre els santcugatencs, els de Tarragona van forçar moltes faltes però no van poder aprofitar l’entrada en bonus per agafar avantatge en el marcador. Un xic cansats desprès del partit al matí, l’equip de Barcelona va trobar el seu ritme en el tercer període, i no va mirar enrere. Un festival de triples, bona presencia a la zona, i rapidesa en contra atac va assegurar que, malgrat no ser un partit tant complert com el de matí, la UESC infantil va acabar marcant 110 punts gràcies a la seva intensitat en atac. El joc obert acostuma afavorir els de Xifré Vives, que es troben còmodes amb partits ràpids i marcadors alts. No es habitual que un equip que marca 60 en un final acabi perdent per 50 punts! Quina bona manera d’acabar una temporada plena d’emocions, bon joc i germanor a l’infantil 1. Moltíssimes felicitats equip!!