Els nervis inicials del debut condemnen el junior 1 Femení

Després d’una llarga pretemporada, amb 4 partits de preparació tots saldats amb victòria, el passat dissabte les noies del Júnior 1 Femení iniciaven oficialment la temporada. El seu debut a Interterritorial era davant el Joventut de Badalona A, equip que havia jugat setmanes abans les fases d’accés a Preferent, la màxima categoria, i que les havia deixat fora per poc.

 

Tot i la gran setmana realitzada, i la il·lusió de l’estrena, els mals primers minuts van marcar el que seria posteriorment el partit. Les locals no veien cistella, on la gran activitat de les de Badalona impedia jugar amb fluïdesa. En defensa la UESC es veia superada amb massa facilitat deixant cistelles molt fàcils per les visitants. Així es va arribar a la mitja part amb un marcador desfavorable de 20-42.

 

Els següents 20 minuts van ser totalment diferents. Les locals es van treure els nervis i la pressió de sobre, i van demostrar que estan al nivell de competir amb qualsevol. Amb una defensa tota pista pressionant, i amb les idees més clares en atac, van aconseguir ficar-se altre cop al partit.  Al final no van ser a temps de lluitar per la victòria, però la imatge que van donar la segona part és el camí a seguir.

 

El resultat final va ser de 54-64 per les noies de la penya. El proper partit serà dissabte a les 9:30 a la complicada pista del Safa Claror.

 

Volem aprofitar des de aquí per enviar-li una forta abraçada i moltes forces a la Laura Vila, a qui una inoportuna lesió la tindrà apartada de les pistes aproximadament un mes i mig. Ànims!