Us presentem els Premis de Valors de l’esport 2012-2013

Guanyadors premis valors

L’acte de presentació de la UESC va encabir el lliurament dels Premis de Valors de l’esport, uns guardons amb què la Unió Esportiva Sant Cugat destaca cada any als jugadors i entrenadors que han transmès de manera significativa els valors positius dels nostres esports, el bàsquet i el tennis taula.

Enguany, aquests han estat els guanyadors:

Premi a la jugadora amb més valors en categories de formació: SARA POU, per la seva estima al món del bàsquet i per la seva implicació en l’equip superant les adversitats.

Premi al jugador amb més valors en categories de formació, que en aquest cas no és un jugador sinó tot un equip: EL CADET 3 DE LA PASSADA TEMPORADA, pels valors esportius que cada dia ens ensenyen a tots: ambició, superació, esforç, i el tots a una q els fa temibles. L’any passat no guanyaren la competició però si l’admiració del club.

Premi a la jugadora amb més valors en categories sènior: SARA BUETAS, pel positivisme que desprèn, per estar involucrada i gaudir al 200% del bàsquet com a jugadora, entrenadora, seguidora, tècnica en els campus i en totes les activitats del club. Per la seva manera de viure i sentir aquest esport.

Premi al jugador amb més valors en categories sènior: SERGIO CLEMENTE, per la seva trajectòria a la Unió Esportiva Sant Cugat, el seu club de tota la vida, on va començar a entrenar sent un nen, on amb el seu esforç va superar totes les adversitats i on ara és un referent en la categoria sènior.

Premi a l’entrenador amb més valors en categoria masculina: ÀLEX GAMERO, per la seva il·lusió i professionalitat, la participació positiva en tot el q fa el club, la gran gestió del cadet 2 i pel fet de cuidar tots els detalls i oferir el millor d’ell mateix en aquest esport.

Premi a l’entrenador amb més valors en categoria femenina: MÍRIAM PALACIOS, per la seva empenta i capacitat de treball. I per saber transmetre els seus coneixements i la passió pel basquet als equips q entrena.

Premi al jugador amb més valors de la secció de Tennis taula: NOEL ADINA, que malgrat tenir l’oportunitat de pujar a una categoria superior a mitja temporada, va decidir quedar-se amb els seus companys i portar l’equip a les fases d’ascens. Ho va aconseguir.

Premi especial de valors en l’Esport 2012-2013: VALENTÍ FEIXAS, per la seva dedicació de 10 anys al capdavant de la UESC en dos períodes. Per la seva visió de com enfocar el club, el desenvolupament d’un projecte referent com a club a la ciutat i fora de la ciutat, en les disciplines de tennis taula i basquet. Per transmetre els seus valors humans a la missió de la Unió Esportiva Sant Cugat.

Moltes felicitats a tots! Us ho heu ben guanyat!

Podeu veure les fotos del premiats al Facebook de la UESC.