Els primers equips i el filial femení certifiquen la permanència

La plantilla de la UESC Femení B al final del partit davant el CB Salt A
La plantilla de la UESC Femení B al final del partit davant el CB Salt A

Aquest dissabte tres dels quatre primers equips del club (UESC, UESC Femení i UESC Femení B) han certificat la permanència matemàtica en les seves respectives categories. El primer equip masculí, dirigit actualment per Mario del Campo, s’ha assegurat la continuïtat a Copa Catalunya; la primera plantilla femenina, amb Germán Simón com a entrenador, competirà un any més a Primera Catalana, i el filial femení viurà una nova temporada a Segona Catalana.

La UESC ha certificat la permanència matemàtica malgrat la derrota d’aquesta jornada davant el líder, el Netsport-El Masnou (82-62). La victòria del CN Sabadell davant el CB Granollers ha provocat que els de Del Campo sortissin a la pista amb l’objectiu de la permanència assolit.

La UESC Femení, de la seva banda, ha certificat la seva permanència (Primera Catalana) també aquest dissabte després de superar al PAV 1 al Sagrada Família-Claror (61-54). El filial femení ha certificat la permanència un any més a Segona Catalana amb la victòria a casa davant el CB Salt A (61-48).

El filial masculí podria assegurar en la jornada d’aquest diumenge (19:30 h, Bàsquet Pia Sabadell B – UESC B) el seu retorn a Segona Catalana. 

, , ,