La Diada UESC posa punt final amb el dia del tennis taula

IMG-20140615-WA0005

La Diada de la UESC, una celebració tradicional de cada final de temporada de la Unió Esportiva Sant Cugat, ha reunit aquest dissabte i diumenge jugadors i socis de l’entitat, tant de la secció de bàsquet com del tennis taula. S’ha celebrat el VIII Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat i el IV Torneig no federat de Tennis Taula.

El IV Torneig no federat de Tennis Taula, celebrat aquest diumenge amb prop d’una trentena de participants i un gran ambient festiu, ha posat el punt final a la Diada de la UESC d’aquesta temporada. El campió en categoria aleví-infantil ha estat Niran Carretero després que s’hagi desfet en una apssionant final contra Gabriel Oliveras. En benjamí, Izan Muñoz ha superat Pau Deusedes per tres sets a un. La competició no oficial s’ha celebrat a les instal·lacions del PAV 1, amb la intenció d’apropar aquest esport als joves santcugatencs.

Aquest dissabte la disputa del VIII Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat obria la Diada UESC en una jornada que va acabar passada la matinada, amb el sopar de germanor i un 3×3 de bàsquet nocturn com a colofó. El debut davant l’afició del conjunt UESC-ASDI va despertar un interès especial, provocat al mateix temps pel fet que s’enfrontaven a un dels millors equips del bàsquet per a discapacitats intel·lectuals, els Lakers Montbau.

El club crearà ara un gran àlbum fotogràfic de la Diada UESC 2014. És per això que demana a tots els assistents a la diada del bàsuquet i el tennis taula, fer arribar les seves fotografies al departament de comunicació de la UESC. Aquestes imatges es poden enviar a través del correu electrònic a l’adreça comunicacio@uesc.cat

uesc-asdi
Felicitat en les cares dels jugadors UESC-ASDI pel seu debut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, , ,