Participar al 3×3 de la UESC tindrà premi!

imatge portada

Tot està preparat pel gran esdeveniment esportiu que acollirà la ciutat de Sant Cugat del Vallès el dia 21 de juny. Arriba el gran 3×3 streetball de bàsquet organitzat per la UESC  i Totsports Serveis i Activitats esportives SL, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Les inscripcions es poden fer on-line a través de la àgina web de totsports.es: http://www.totsports.es/inscripcio_3x3sc.php

Descobreix en aquest video què t’espera https://www.youtube.com/watch?v=MJvYq2TYgLQ

La Plaça de la Vila de Sant Cugat del Vallès serà el lloc cèntric de la primera edició del 3×3 Streetball de Sant Cugat. El proper dissabte 21 de Juny serà la data assenyalada del gran esdeveniment en unes de les ciutats més emblemàtiques de Catalunya en el món del bàsquet. El que serà de ben segur un gran espectacle començarà sobre les 10 h del matí i finalitzarà entre  les 20 h i les 21 h.

Premis per participar 

Cada participant inscrit rebrà una samarreta reversible, dues begudes, unes ulleres de sol, una bossa i diversos articles, gentilesa de BBVA i Catalana Occident, respectivament.

Premis pels equips guanyadors i 2ns classificats

Els equips guanyadors i segons classificats en totes les categories rebran un trofeu gentilesa de BBVA. Només els equips guanyadors de cata categoria seran els que s’enduran el gran premi d’un dinar o sopar gratuït al Restaurant La Piazzeta, de Sant Cugat.

Premi pel guanyador del concurs de triples

Els jugadors dels equips inscrits al 3×3, i el públic present, podran participar de l’espectacular i atractiu concurs de triples amb premis extraordinaris com ara unes sabatilles esportives gentilesa d’Skills, valorades en 150 €.

Ulleres sol_premi
Exemplar de les ulleres de sol que cada participant al 3×3 rebrà de franc
pistes
Imatge d’un 3×3 de Totsports

 

 

 

 

 

 

, , ,