ENTRENADORS UESC I Parlem amb…Eric Gil

Eric Gil (entrenador de l’Infantil Negre)

El vincle amb la UESC

“Quan tenia 12 anys jugava a futbol i un entrenador de la UESC, el David Martin, va parlar amb mi i em va obrir les portes al món del bàsquet. Amb aquest any entrant són 10 temporades ja al club; sis com a jugador i quatre com a entrenador. La UESC és com la meva segona casa”

La temporada actual

“Afrontem aquesta nova etapa amb moltes ganes i il·lusió. És un nou repte emocionant, tant per als jugadors com per als entrenadors. Des del primer dia estem treballant molt dur i amb moltes ganes. Aquest pot ser un gran any”

El cos tècnic del Preinfantil Negre

“Segueixo per segon any amb el meu ajudant, l’Oriol Català, amic fora pista des de fa anys i company incondicional a l’hora de treballar a pista. L’any passat vam fer una temporada molt sòlida amb el Preinfantil Femení i ens vam consolidar com a parella de treball. És una peça clau en aquest nou projecte, la seva feina és molt important”

“Aquest any se’ns ha unit en Guillem Mula, jugador del club. Vaig ser segon entrenador d’en Guillem quan ell era preinfantil i allà va sorgir una gran amistat. És jove però amb unes ganes infinites de treballar i d’aprendre, ens vindrà molt bé. Crec que tenim un ‘staff’ tècnic molt complet i amb moltes ganes de treballar”

El canvi d’àrea femenina a masculina

“Després de dos anys entrenant l’actual Infantil Femení vam acceptar (amb l’Oriol Català) un projecte en l’àrea masculina. Creiem que són dos mons totalment diferents i a l’hora molt similars pel que fa a dinàmica de treball i de grup. Els dos anys en un equip femení han estat molt enriquidors per agafar forma i creiem que les experiències viscudes ens serviran per afrontar aquesta nova temporada”

Els inicis com a entrenador

“Aquí vull fer un agraïment per a Leandro Nahmanovici. Ell va ser qui va ensenyar-me lo meravellós que és ensenyar allò que més t’agrada. També a l’Oscar Martin i l’Oscar de Paula, per ensenyar-me tot el que sé a dia d’avui com entrenador”

Eric Gil canvia l'àrea femenina per la masculina
Eric Gil fa el canvi de banqueta de l’àrea femenina a la masculina
, , , , ,