Adhesió de la UESC a la carta ètica de SantCugatCreix

Aquest dissabte entrenadors del club han assistit a una jornada de formació tècnica a la ZEM Rambla del Celler

El coordinador de l’àrea social del club, Oriol Antràs, serà la cara visible de la UE Sant Cugat en aquest projecte

El programa ‘Enganxa’t els valors’ de la Fundació UESC treballa des de fa 10 temporades per a la formació de jugadors, entrenadors i aficionats

Martínez, Salarich, Mateu, Guivernau i Antràs han signat l'adhesió
Martínez, Salarich, Mateu, Guivernau i Antràs han signat l’adhesió

Dissabte de clínic amb Albert Cassorán

La formació d’aquest matí ha estat el primer pas públic de la Unió Esportiva Sant Cugat dins de l’adhesió al codi ètic del projecte SantCugatCreix, una associació esportiva nascuda l’abril del 2014 i formada actualment pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat i Júnior FC.  Tots els entrenadors vermell-i-negres hauran de superar una formació per constar com a certificats. L’encarregat d’impartir la teoria ha estat el psicòleg esportiu de l’associació esportiva SantCugatCreix i responsable de formació del projecte de la carta ètica, Albert Casorrán.

 

L’entrada de la UE Sant Cugat a SantCugatCreix

Sònia Guivernau, presidenta de la Fundació UESC: “La carta ètica de SantCugatCreix ens orienta en el nostre comportament i ens defineix com a col·lectiu, fomentant els valors que ens són comuns. S’ha creat un decàleg de 10 comportaments que valorem com a indispensables per als esportistes, socis, pares, entrenadors i directius, i que enllacem amb els nostre programa ‘Enganxa’t als valors’ dins el projecte ‘Tots Podem’ de la Fundació UESC

 

Oriol Antràs, coordinador de la UESC per al projecte SantCugatCreix: “Som formadors de persones a través de l’esport i des de la base hem d’assolir l’excel·lència i generar talent perquè els esportistes puguin competir al seu màxim nivell. Els valors de SantCugatCreix són comuns amb els de la UESC, estan relacionats amb la formació de bones persones i millors ciutadans. Amb l’adhesió a la carta ètica seguim creixent positivament en la vessant social del club”

 

La Comissió Europea selecciona la carta ètica per al projecte Erasmus +

La Comissió Europa ha seleccionat la candidatura presentada per l’Ajuntament de Sant Cugat i SantCugatCreix, i que compta com a socis en aquest projecte a clubs i universitats d’Itàlia, Alemanya, França i el Regne Unit.

El proper dimarts, 13 d’octubre, a les 18 hores, a la Sala de Premsa de l’Ajuntament, el regidor d’Esports, Eloi Rovira, farà la presentació del projecte europeu Erasmus+, que té l’objectiu de promoure i donar suport a la bona governança en l’esport i també fer promoció de l’ètica en l’esport. A la roda de premsa també hi intervindrà el president de l’associació Sant Cugat Creix, Albert Salarich.

Logo SantCugatCreix

, , , , , , , , , , , , , ,