Èxit del campus d’estiu de la UESC

panoramoica

El passat divendres va acabar l’últim torn del campus d’estiu planificat per la UESC, una proposta que ha aplegat, en el total dels tres torns celebrats, fins a 140 nois i noies d’edats compreses entre l’any 2000 i 2005. La UE Sant Cugat valora molt positivament la celebració d’aquesta primera edició i ja treballa en la de l’estiu vinent per mirar d’oferir l’activitat a més nois i noies de famílies interessades. 

Durant les últimes tres setmanes el Basket City Summer ’14 ha ofert hores de pràctica del bàsquet, dies de piscina, excursions a peu pel bosc i altres activitats esportives, a banda de practicar l’idioma de l’anglès. L’alta demanda de places per aquesta proposta del club va fer que un mes abans de l’inici del primer torn (23 al 27 de juny) es tanquessin les inscripcions. De cara a l’any vinent la UESC estudiarà la possibilitat d’acollir més nois i noies en cadascun dels torns habilitats. Aquest any el campus d’estiu ha rebut la visita de l’americà Peter Zigterman, s’han realitzat selfies i la música ha acompanyat bona part dels exercicis amb pilota.

Imatges per al record

Durant les darreres tres setmanes i a través del facebook oficial del campus, els entrenadors i entrenadores han anat publicant fotografies i vídeos de les jornades. Ara, al perfil de Flickr de la UE Sant Cugat s’ha creat un àlbum amb una selecció de 80 fotografies on els protagonistes són els nois i noies participants al campus d’estiu de la UESC.

Bona feina d’entrenadors i jugadors

El club vol agrair la dedicació i professionalitat dels entrenadors i entrenadores que han passat pel campus, així com les ganes dels més petits d’escoltar i aprendre noves nocions del món del bàsquet. En especial, el club agraiex la feina dels coordinadors Patrick Reyes, Andreu Cervera i Anna Matas.

Per últim, el club agraeix a les famílies la confiança dipositada en aquesta activitat i espera ara el retorn de les impressions amb una enquesta que ha elaborat i enviarà ens breus als pares i mares dels nois i noies inscrits.

Fotografia de comiat del tercer torn i del Basket City Summer '14
Fotografia de comiat del tercer torn i del Basket City Summer ’14
, , ,