Èxit esportiu i organitzatiu del 5è Torneig de Reis de Sant Cugat

El Torneig de Reis de Sant Cugat organitzat per la UESC ha consolidat la seva aposta i en aquesta 5a edició ha ampliat nivells i participants. 

La Tómbola de Reis de la UESC ha repartit més de 150 premis, a més a més del sorteig d’una samarreta del FC Barcelona, número premiat 26, i una impressora HP, número premiat 34. Han col·laborat amb la UESC un total de 68 comerços i empreses.

VÍDEO DE CUGAT.CAT (2′ 08″)

GALERIA FOTOGRÀFICA @tf7sport 

Notícia del TOT Sant Cugat

Èxit de participació a la Tómbola de Reis de la UESC

Més de 150 premis i 68 comerços i empreses col·laborant amb la UESC

FC Barcelona, HP, Thinkinsport, 23Basketball, Office24, Sant Cugat Esports, Spoon, Condis Coll Favà, Condis Torreblanca, French Kiss Beauty, Farmàcia Beringues, Farmàcia Pilar Bladé, Farmàcia Díaz Puerto, Farmàcia Bardulet, Veterinos, Greyse, Matalasseria Solsona, Matalasseria del Monestir, Ives Rocher, El Cuquet, Chocolat Factory, Floristeria ZEM Rambla del Celler, Blue Moon, De 0 a 14, Borsache, Facial, Matissos, La Fabriqueta, Orquidea, Ícaro, Activa, Brownie, OPEL Masternou, Matissos, La Carmeta, Sacum, AG-25, Duldi, Cabanes, Paideia, RBA, Muy Mucho, Douglas Erosky, Llanes del Món, Ca la Masieta, L’Artisan de Beaute, Granel, Tea Shop, Fruiteria Carrer Major, Bonflex, Shokolad, Bacallamaria, Joieria Lusa, Super Natural, Vins Torreblanca, Ferreteria Punt Clau i Il Forneto han col·laborat amb la Tómbola de la UESC.

Des de la UE Sant Cugat estem molt agraïts per la vostra confiança.

Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Foto: Artur Ribera (TOT Sant Cugat)

Categoria Infantil 5è #TorneigReisUESC

En edat infantil hi havia fins a cinc categories, tres en masculí i dos en femení. En la categoria masculina la UE Sant Cugat s’ha endut el nivell A davant el CB Granollers (50-47), en l’últim dels 82 partits que s’han disputat durant la cita. Al nivell B, en canvi, el CB Granollers sí que ha pogut ser campió (78-30) amb la victòria davant el Proa Sant Medir, mentre que al nivell C ha estat el CB Cerdanyola qui s’ha endut el títol davant el CN Caldes (48-39).

En la categoria femenina, el Femení Sant Adrià ha superat el Lima Horta (72-28) en la final del nivell A. Al nivell B, el Joventut de Badalona s’ha alçat amb el trofeu després de desfer-se del CB Sant Celoni (52-47).

Imatge d’un partit del 5è Torneig de Reis de la UESC. Foto: Artur Ribera (TOT Sant Cugat)

Categoria Preinfantil 5è #TorneigReisUESC

Durant el primer dia de torneig, el dimarts 2 de gener, es va disputar la competició d’edat preinfantil: tres categories de nois i una de noies. En la categoria masculina Negra, el CB Grup Barna va ser el campió per davant del Santfeliuenc; a la categoria Vermella, qui va vèncer va ser el Basquetpia Sabadell i segon va ser el Sant Josep Obrer; a la categoria Blanca, l’Sferic Terrassa va acabar en primera posició i en segona ho va fer el Qbasket Sant Cugat.

En la cita femenina, el GEiEG-Uni Girona va ser qui es va endur el títol davant el Joventut de Badalona Femení.

Al torneig també es va disputar un partit de l’equip UESC-ASDI contra un conjunt barrejat de jugadors del planter de la UESC.

ENTREVISTES TWITTER UESC 2.0

 

, , , , , , , , , , ,