Germán Simón, nou entrenador del primer equip masculí

Germán Simón és el nou entrenador de la primera plantilla masculina de la UE Sant Cugat. El tècnic, que fins ara dirigia la UESC Femení A, és l’aposta de la direcció esportiva i d’acord amb el nou director tècnic Xavier Dorio. Germán Simón dirigirà el seu primer entrenament amb tota la plantilla aquest dimecres.

Germán Simón

“Engego aquest nou projecte amb molta il·lusió i ganes per assolir l’estabilitat que en l’última temporada el nostre equip sènior no ha gaudit. Vull consolidar l’equip amb una identitat pròpia i un estil a nivell de joc que pugui perdurar en el temps, fent de pont amb el nostre projecte de planter però amb la idea clara de ser competitius en tots els partits.”

Un entrenador de la casa

Germán Simón Origoni (Barcelona, 1979) va arribar a la UESC l’any 2013 per entrenar el primer equip femení. En dues temporades al club ha aconseguit classificar l’equip com a vuitè (2013-2014) i desè (2014-2015), en tots dos casos a Primera Catalana. Ha estat l’entrenador del Cadet 1 Femení (actual temporada), amb qui ha aconseguit el títol de lliga del grup 4 de Nivell A2 i la corresponent classificació per a la fase final de la categoria. La intenció de Simón és la de continuar dirigint el Cadet 1 Femení la temporada vinent.

Un currículum de primer nivell

Al llarg de la seva carrera com a entrenador el tècnic barceloní ha entrenat en tot tipus de categories (mini, infantil, cadet, júnior, sub-20 i sèniors), aconseguint com a fet destacat el títol de lliga de Segona Catalana amb la Joventut Esportiva Terrassa B Femení i un tercer lloc al Torneig Júnior Femení Ciutat de L’Hospitalet, amb el BC Martorell. La temporada 2007-08 va ser entrenador ‘pont’ durant dues jornades (dues victòries) de la primera plantilla masculina del BC Martorell, un fet que es repetiria la temporada 2008-09 on entrenà l’equip durant vuit jornades (sis victòries; dues derrotes). Del 2004 al 2006 va ocupar el càrrec de coordinador de l’àrea masculina del BC Martorell, per després passar a exercir funcions de director tècnic de l’àrea masculina i femenina (2006-2009).

Els clubs on ha entrenat Germán Simón: CB La Mercè Martorell, BC Martorell, Joventut Esportiva Terrassa i UE Sant Cugat.

, , , , , , , ,