El jugador de Tennis Taula de la UESC, Josep Antón, autor d’espectaculars “trick shots”

Josep Anton TV3Un Trick Shot, literalment “cop truc”, són aquells cops espectaculars que de vegades podem veure al tennis taula. La Federació Internacional ITTF, en col·laboració amb la famosa marca sueca STIGA, està buscant els millor trucs arreu del món. Antón ha presentat un total de tres vídeos (el màxim permès) d’una qualitat molt destacable. De fet, aquests dies hem pogut llegir la seva gesta a diversos diaris esportius i, fins i tot, les càmeres de TV3 l’han gravat a la UESC per emetre un reportatge.

Els comentaris i les crítiques al canal oficial de Youtube de la federació estan sent molt positives i fan pensar que és un dels favorits. No obstant, la primera fase del concurs es basa en el nombre de visites.

Es poden presentar vídeos fins el dia 25 d’octubre. I el dia 1 de novembre es farà el recompte de visites. Els 5 vídeos més vistos passaran a la següent ronda on un jurat especialitzat atorgarà el premi, viatge i allotjament gratuït per a dues persones i 7 dies a Dubai, coincidint amb les Grand Finals dels Pro Tours.

Aquests són els vídeos del santcugatí, comparteix-los perquè rebin les màximes visites possibles:

1- http://www.youtube.com/watch?v=UPAYUaAJ1jQ (el que té més opcions)

2- http://www.youtube.com/watch?v=utG2Hj9qW2Y

3- http://www.youtube.com/watch?v=MZoG4gDGFTU