La nova junta directiva de la UESC

La nova candidatura encapçalada pel president Vicenç Beltran. Foto: Roser Vilallonga

“Estem vinculats amb l’esport i la societat, i pensem que tenim les ganes, la formació i l’experiència per gestionar la UESC”

Vicenç Beltran (1)

Pare del Lluc (cadet), del Martí (preinfantil) i l’Abril (preinfantil). Director de Compres i Serveis en un Grup Assegurador. Ex-jugador i ex-entrenador de bàsquet. Càrrec a la Junta:  President.

Jordi Puiggené (2)

Pare de la Martina, actualment al Cadet 2 femení. Director a una multinacional japonesa del sector químic. Ex-jugador de bàsquet i apassionat d’aquest esport. Membre de la Junta Directiva de la UESC, amb el càrrec de Tresorer. Càrrec a la Junta: Àrea Econòmica i Tresoreria.

Roger Cabeza (3)

Pare de l’Adrià (cadet) i de l’Aleix (ex jugador UESC i actual segon entrenador de preinfantil). Advocat. Jugador de bàsquet fins a sènior i actualment amb els Veterans de Sant Cugat. Càrrec a la Junta: Àrea Legal i Secretaria.

Pilar Bladé (4)

Mare de jugador i entrenador de la UESC. Farmacèutica comunitària. El darrer any formant part de la junta directiva com a vocal de salut. Jugadora de l’equip de veteranes de la UESC. Càrrec a la Junta: Àrea Social.

Joan Garcia (5)

Pare de la Gemma que juga al preinfantil femení. Enginyer tècnic de Telecomunicacions, Consultor i Director de Projectes. Jugador de bàsquet des de ben jove. Al 1987 va formar part com a jugador del primer equip sènior de la UESC. Càrrec a la Junta: Compres, Logística i Espais.

Joan Carles Sada (6)

Amb tres fills jugadors UESC i Col·legi Avenç (OMET).Jugador de l’equip de veterans del FC Barcelona i cofundador del equip de veterans del Sant Cugat. Assessor financer i membre de la junta de la UESC amb responsabilitat de Vicepresident Àrea Esportiva Femenina. Càrrec a la Junta: Àrea Esportiva Femenina.

Marcel Arnau (7)

Pare de la Martina (preinfantil), i del Marcel (mini). Representant de Velfont a Barcelona. Llicenciat en Dret Universitat de Barcelona. Jugador de l’equip de veterans de la UESC. Càrrec a la Junta: Àrea Esportiva Masculina.

Anna Ramal (8)

Dos fills. La Marta, de 13 anys, juga al preinfantil de la UESC. Administrativa. Membre de l’AMPA i Consell escolar de l’institut Angeleta Ferrer. Ha jugat durant molts anys a bàsquet i ho segueix fent a l’equip de veteranes de la UESC. Càrrec a la Junta: Àrea de Comunicació.

Marc Pascual (9)

Enginyer Tècnic – Director de Producció. Pare de dos jugadors de la UESC, la Clara, al Cadet i el Guillem, a l’Infantil. Experiència a la Junta directiva d’un club esportiu al Centre Excursionista de Catalunya i ex-president de l’AMPA de l’Escola l’Olivera de Sant Cugat. Càrrec a la Junta: Àrea Relacions Institucionals i Patrocinadors.

Joan Gallisà (10)

Pare de l’Oriol (Preinfantil) i de la Laia (Preinfantil). Arqueòleg i director de museu. Marit i pare de jugador/es de bàsquet. A les veteranes i al preinfantil femení i masculí respectivament. Càrrec a la Junta: Àrea d’Administració i Oficina.

Dani José Serra *Director tècnic (DT)

Veí de Sant Cugat, pare de l’Oriol (preinfantil) amb 15 anys d’experiència com a Director Tècnic del Safa Claror. Ha estat entrenador a totes les categories, des de PreMini a Sènior, tant en equips masculins com femenins. És el nou director tècnic de la UESC.

, , , , , , , , , , , , , , , ,