La Fundació UESC signa un acord amb DINAMIKS pels nens amb TEA

La Fundació UESC i l’empresa social DINAMIKS han fet públic aquest dijous un acord de col·laboració per impulsar l’activitat “BÀSQUET_TEA” 

El projecte, amb el suport de Silincode, té l’objectiu de desenvolupar una línia esportiva que permeti als nens i nenes diagnosticats amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) exercir la practica del bàsquet

A la signatura hi han assistit la tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Suanna Pellicer; el regidor d’Esports, Eloi Rovira; el director general de Dinamiks, Carlos A. Felipe; la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, i la presidenta de la Fundació UESC, Sònia Guivernau.

UESC-DINAMIKS acord temporada 2015-2016
DINAMIKS, l’Ajuntament de Sant Cugat i la UESC, presents en l’acte  II Foto: Localpress

El projecte BÀSQUET_TEA

L’acord UESC-DINAMIKS s’emmarca en el projecte SPORTEA que impulsa Dinamiks dins de les seves activitats de lleure. Actualment, Dinamiks ensenya als infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) a anar amb bicicleta gràcies al programa BTTEA. El programa BÀSQUET_TEA te data d’inici el 14 de gener i es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola Catalunya cada dijous de 18:00 a 19:00 h de la tarda.

Amb aquest acord, les dues entitats centraran els seus esforços en potenciar les metodologies esportives i les tècniques més eficients per treballar en l’aprenentatge del bàsquet pels nens i nenes amb TEA. La UESC assumeix l’assessorament tècnic esportiu, la supervisió del desenvolupament tècnic de l’activitat, la redacció de noves tècniques d’aprenentatge i els recursos materials per fer l’activitat. A més, el club aportarà un director de l’activitat, un coordinador esportiu i un tècnic esportiu. Per la seva part, Dinamiks facilitarà els recursos i tècniques per potenciar l’aprenentatge i els procediments de treball a la UESC, i també escollirà els infants que s’inscriuran al programa. A més, Dinamiks incorporarà un instructor d’activitat, un coordinador i un supervisor.

L’aportació inicial de la UESC

El club s’implica en aquest projecte aportant la presència del coordinador de l’àrea social de la UE Sant Cugat, Oriol Antràs, que ocuparà la funció de director de l’activitat, i amb la presència dels entrenadors Raquel Pérez, Arnau Vilà i Guillem Mula, com a tècnics esportius de l’activitat. La UESC també aportarà el material de l’activitat, amb el suport del patrocini de Silincode.

Inscripcions obertes al BàSQUET_TEA

Totes aquelles persones interesades en fer una inscpricó per a l’activitat ho poden fer a través de la pàgina web de DINAMIKS: http://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/esdeveniment/162-basquet-2n-trimestre

L’acord a la premsa: http://www.cugat.cat/esports/basquet/114103/dinamiks-i-uesc-s_uneixen-per-promoure-el-basquet-entre-infants-amb-tea

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , ,