El UESC Summer Workouts arriba a Sant Cugat! 27 juny a 21 juliol

La metodologia americana d’entrenament es trasllada a Sant Cugat, arriba el UESC Summer Workouts!

Participa entre el 27 de juny i el 21 de juliol al “UESC Summer Workouts” (USW) a Sant Cugat del Vallès, a les instal·lacions del PAV 3 de la ZEM Rambla del Celler 

El USW està dirigit a jugadors i jugadores en edat Infantil, Cadet, Júnior i Sènior i t’obsequiarà amb una samarreta de regal reversible

Aquesta metodologia et permetrà perfeccionar la teva tècnica individual de fonaments i llançament, millorar la teva forma física com ho fan els professionals i posar-ho en pràctica en els partits de 5 Vs. 5

Imprimir

Fes la inscripció online  /  Inscriu-te a l’Oficina de la UESC 

UESC SUMMER WORKOUTS 

UNA NOVA CIUTAT, SANT CUGAT DEL VALLÈS. 

Sant Cugat agafa el relleu de Sabadell com a seu d’aquest campus d’estiu que ofereix un sistema innovador d’entrenament en el qual s’obre la possibilitat a jugadors en formació de compartir entrenament amb jugadors sèniors de primer nivell català. Fomentar el nivell d’autoexigència de cada jugador/a i compartir experiències amb amanats del bàsquet com tu és l’aposta del UESC Summer Workouts. L’èxit de les edicions anteriors organitzades pel CE Sant Nicolau es trasllada ara les instal·lacions de la ZEM Rambla del Celler de Sant Cugat.

UN SISTEMA DE TREBALL.

La proposta del UESC Summer Workouts es basa en un treball que crea una revolució en el concepte de la figura de l’entrenador. La UESC disposa d’una majoria d’entrenadors que alhora són jugadors al club, un fet que permetrà el contacte directe entre aquests jugadors sèniors-entrenadors i els participants més joves. L’entrenador com un company més alhora de practicar els exercicis.

TRES CARES DEL MÓN DEL BÀSQUET AL CAPDAVANT. 

Jordi Costa (UE Mataró), Xavi Costa i Marc Torres (CB Mollet) són les persones responsables d’ensenyar tots els aspectes del món del bàsquet que vol treballar el UESC Summer Workouts.

EDAT DELS PARTICIPANTS. 

Es poden inscriure al UESC Summer Workouts nois i noies en edat de competició Infantil, Cadet, Júnior i Sènior.

ON I QUAN?

El campus se celebrarà entre el 27 de juny i el 22 de juliol (quatre setmanes), de dilluns a dijous, en horari de 18 a 21 h. Es farà ús del pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, el més gran de la ciutat de Sant Cugat del Vallès, ubicat a 5 minuts a peu de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Sant Cugat.

Setmana 1: del 27 al 30 de juny

Setmana 2: del 4 al 7 de juliol

Setmana 3: de l’11 al 14 de juliol

Setmana 4: del 18 al 21 de juliol

PREU PER SETMANA.

Cada setmana del UESC Summer Workouts equival a un pagament de 65 euros (60 euros en el cas dels socis de la UESC). Les inscripcions es podran realitzar per setmana i el preu inclou: les tres hores diàries d’entrenament que estaran dedicades a la tècnica individual (1 h), la preparació física (1 h) i la competició de 5 Vs. 5 (1 h). A més a més et regalem la samarreta reversible oficial del USW 2016.

Caldrà fer una transferència per ingrés bancari de la quantitat que correspongui indicant el nom del jugador/a en l’apartat “Concepte”, al número de compte IBAN: ES98 2013 0141 9102 0151 8152. Un cop fet el pagament rebràs la confirmació d’inscripció.

INSCRIPCIONS AL USW.

Es poden fer a través del formulari online o presencialment a l’Oficina de la UESC, Rambla Jaume Sàbat s/n, 08172 – Sant Cugat del Vallès (soterrani Pavelló 1-2 de la ZEM Rambla del Celler) *Horari d’oficina de 18 a 20 h els dilluns, dimecres, dijous i divendres (dimarts tancat)

El USW2016 a Twitter

Trobaràs totes les publicacions del UESC Summer Workouts a twitter sota l’etiqueta #USW2016, generades principalment pel perfil @UESC_SantCugat. Et convidem a fer ús de l’etiqueta #USW2016 abans, durant i després del campus per compartir totes les epxeriències.

Imprimir

, , , , , , , , , , , , ,