La primera plantilla femenina es presenta a Microgestió

Microgestió, nou patrocinador del la UE Sant Cugat, donarà recolzament al Sènior 1 Fem i en un futur no es descarta que patrocini la samarreta

A l’acte a la botiga Microgestió hi han assistit les jugadores Raquel Pérez, Tamara Herrero, Maite Cuesta, Alicia Hidalgo, Puri García, Ana Alegre i Aleyda Llobet

microgestió-exterior

La plantilla del primer equip de la UESC Femení, amb l’entrenador Germán Simón i el coordinador de l’àrea femenina del club Xavier Dorio, han assistit aquest dijous al vespre a un acte promocional a la botiga Microgestió de la ciutat de Sant Cugat. La presidenta Mònica Mateu, també present a l’acte, ha manifestat que “per un equip d’alçada, s’ha buscat un patrocinador d’alçada”. Una lona de grans dimensions s’instal·larà en els propers dies al PAV1, pavelló on l’equip disputa els seus partits com a local.

La UESC i Microgestió, empresa especialitzada en productes Apple, han arribat a un acord que a a llarga preveu beneficiar la primera plantilla femenina de l’entitat amb l’esponsorització de la samarreta. A l’acord arribat fins ara entre la UESC i Microgestió s’especifica que jugadors i familiars podran gaudir de descomptes en la compra d’iPads o ordinadors portàtils. Microgestió Sant Cugat (C/ de Santiago Rusiñol, 13) és un centre amb servei tècnic autoritzat d’Apple i un ‘training center’ oficial de l’empresa.

A l’acte també hi ha estat representada la botiga Microgestió mitjançant el responsable de la seva botiga a Sant Cugat, Albert Puey, que ha destacat “les ganes d’ajudar a una institució com la UESC amb el format de patrocini “win to win” (guanyar per guanyar) que suposa un benefici mutu per a les dues parts”.
Les jugadores Laia Martín, Marta Carreño i Cris López han excusat la seva presència a l’acte.

, , , , , ,