La UESC Femení cau en un mal partit davant l’AB Premià (70-77)

Germán Simón - Anna Vulart - Sènior 1 Fem 2014-2015

Derrota inesperada de la UESC en un partit igualat on l’equip de Germán Simón no ha sabut trobar la regularitat en el joc. Davant d’un rival que ha sabut aprofitar les facilitats que les vermell-i-negre els han donat en diverses fases del partit  i que ha tingut un gran encert en el tir exterior, la UESC ha acabat patint la tercera derrota de la temporada amb un resultat final de 70-77.

Gran inici de les vermell-i-negre

Inici de partit molt bo per les jugadores locals, tant a nivell ofensiu, amb ràpides transicions, com amb una defensa asfixiant que col·locava un 16-3 al marcador en els primers cinc minuts disputats d’enfrontament. Les visitants, a poc a poc anaven entrant en el joc i el resultat era de 23-14 al final del primer quart.

Al segon quart, després d’uns minuts d’intercanvi de cistelles les jugadores de Germán Simón han patit una forta baixada en defensa, amb errors per manca de
concentració, sumats a una disminució en el ritme de joc ofensiu, que les de Premià han aprofitat amb un parcial de 0-14, amb 4 triples, per donar la volta al marcador i marxar al descans amb el marcador favorable de 32-38.

Maite Cuesta tira de l’equip

Tornant del desans la UESC ha sortit millor sobre la pista, liderada per una inspirada Maite Cuesta, amb 3 triples consecutius que servien per donar la volta al partit amb un 13-5 inicial. Però novament, un cop recuperada l’avantatge les vermell-i-negre s’han deixat anar i les visitants a poc a poc s’han anat recuperant del parcial inicial, sobretot amb un 4-10 en els últims quatre minuts del tercer quart, que finalitzava amb el resultat de 49-55.

En l’últim quart la història s’ha tornat a repetir. Una nova estrebada inicial de les jugadores vermell-i-negre, amb un 13-2 en els tres primers minuts, tornava a posar la UESC amb el domini del marcador (62-57). Aleshores han aparegut els errors defensius i un seguit de fases de col·lapse en atac -per manca de la velocitat en el joc- que han servit per tornar a posar en el partit un AB Premià lluitador. A partir d’aquí s’ha entrat en una fase final dominada per petits marges de les visitants, que sumats a un exigent arbitratge que ha castigat molt a les locals -amb 18 faltes a favor i 29 en contra-  han fet que les premianenques anotessin nou dels seus últims 12 punts des de la línia de tirs lliures, assolint el triomf final per 70-77.

Després d’aquest mal partit, la UESC fa un petit pas enrere frenant la bona dinàmica de joc i victòries aconseguida fins a dia d’avui. La propera jornada l’equip tindrà la possibilitat de redreçar la situació amb la visita a la pista del Boet-Mataró (15è classificat) i deixar en anècdota la derrota d’aquesta setmana, que situa la plantilla de Germán Simón en 8a posició.

MVP del partit : MAITE CUESTA amb 16 punts i 4 triples ha estat el motor en atac de la recuperació de les vermell-i-negre

FITXA TÈCNICA

UESC (70):  M.Cuesta (16), A. Hidalgo (22), M.Carreño (4), C. López (4), A. Alegre (5) – cinc inicial- R. Pérez (6), T. Herrero (-), A. Vulart (3), L.Martín (5), P. Garcia (4),  A. Llobet (1)

AB Premià (77): A. Maldonado (12), P. Pedemonte (22). A. Selma (6), T. Puig (2), J. Cortés (5) – cinc inicial – G. Lincoln (-), L. Sales (-), N. Maldonado (22), J. Vincent (-), M. Buscarons (6), A. Tarraga (2), A. Prados (-)

Parcials acumulats: 23-14, 32-38, 49-55, 70-77

Àrbitres: D. Mendoza (àrbitre principal), M. Fernandez (àrbitre secundari)

Incidències: Partit corresponent a la setena jornada dl grup 2 de Primera Catalana, disputat al PAV1 de la ZEM Rambla del Celler

, , , , , ,