La UESC ofereix el campus Basket City renovat i ple de novetats

Tota la informació a la nova pàgina web del Bàsquet City!

La UESC oferirà el seu campus de setmana santa, el Basket City, els propers dies 25, 26 i 27 de març de 2013 a l’Escola Thau de Sant Cugat. En aquesta IX edició el campus arriba renovat i ple de novetats sota la direcció de Sergi Sànchez.

El campus convida als nens i nenes de 8 a 14 anys a participar en tres dies de bàsquet amb un treball específic i personalitzat. Els jugadors i jugadores treballaran moviments tècnics i elements tàctics específics i concrets a través de les diverses estacions que aniran visitant durant el tres dies d’activitat. D’aquesta manera, l’equip tècnic del Basket City assegura un aprenentatge intensiu i concret de diversos elements del bàsquet. Aquest treball serà complementat amb competicions on els participants podran gaudir amb el seu esport.

A més i per als més petits de 8 anys, el Basket City oferirà el grup “Descobreix el bàsquet”, dedicat a aprendre i gaudir dels primers passos en aquest esport.

La novena edició del campus oferirà, a més, algunes estacions de treball en anglès, per contribuir a l’aprenentatge d’aquesta llengua tot gaudint de la pràctica esportiva. Entre les novetats, també hi ha l’ús de les noves tecnologies aplicades al bàsquet. Amb l’ajuda d’un equip d’entrenadors experimentat, els jugadors i jugadores seran gravats i analitzats personalment durant els entrenaments, per després poder compartir amb l’entrenador les correccions davant la pantalla. Amb estratègies formatives com aquestes, el campus vol oferir una atenció personalitzada i un aprenentatge específic de diversos elements del bàsquet.

La nova direcció del campus també ha preparat exercicis específics dedicats al foment d’actituds positives i valors, com ara el control d’emocions o el treball en equip, elements complementaris i essencials en el projecte esportiu de la UESC.

Finalment, entre les novetats d’aquesta novena edició hi haurà l’obertura d’un nou web on els interessats podran rebre notícies del campus, a més de gaudir del seguiment del mateix a través d’imatges, vídeos i molt més. A través d’aquest web, properament apareixeran noves sorpreses i més novetats relatives al Basket City d’enguany.

La UESC informarà del procediment d’inscripció al llarg del mes de gener.

Us hi esperem!

Àrea de comunicació de la UESC