La UESC oferirà una xerrada sobre la prevenció i rehabilitació de lesions

El proper divendres 1 de febrer, de 18.00h a 19.00h, la UESC oferirà una xerrada al PAV I titulada “La fisioteràpia esportiva en el bàsquet. Prevenció i rehabilitació de lesions.”

La xerrada serà impartida per Xavi Linde i Fidel Sust i tractarà les següents qüestions: les lesions típiques en el món del basquetbol (quines són, actuacions i tractament de fisioteràpia bàsic), la prevenció de lesions (saber quins factors de risc hi ha en el basquetbol i com fer un pla preventiu) i què ofereix el centre Sportwell, com a fisioterapeutes esportius, en relació al basquetbol (tractaments preventius, tractaments de recuperació i readaptació esportiva).

D’una banda, Xavi Linde és Diplomat en Fisioteràpia, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i Màster en Alt Rendiment Esportiu del Comitè Olímpic Español. Actualment, és Fisioterapeuta i Re-adaptador del 1er Equip del RCDE i Fisioterapeuta de Sportwell. D’altra banda, Fidel Sust és Graduat en Fisioteràpia, especialitzat en Fisioteràpia Esportiva, Màster en Direcció i Gestió Esportiva. Actualment és cap del Departament de Fisioteràpia del Centre d’Alt Rendiment esportiu (CAR) i Fisioterapeuta de Sporwell.

La UESC convida a tothom que ho desitgi a assistir a aquesta trobada, que pot ser d’interès per a pares i mares, jugadors i jugadores i tècnics.

 

Àrea de comunicació de la UESC