El cadet 3 es retroba amb la victòria

Montgat 47 – 97 UESC

Retorn al camí de la victòria per part del Cadet 3. L’esquadra dirigida per Sergi Sànchez ha recuperat algunes de les baixes i ha exhibit un bon joc en moltes fases del partit.

Tot i els mals percentatges de l’equip, els sancugatencs han generat moltes opcions de tir. A més, la seva superioritat física els ha permés pressionar tota la pista durant els 40 minuts de forma agressiva, així com dominar la lluita sota tots dos taulells. D’aquesta manera, tot i començar l’encontre amb un parcial de 4-0 en contra, l’avui equip visitant ha pogut guanyar el partit de forma còmode.

Felicitar als jugadors que en cap moment han baixat la intensitat defensiva i han estat més incisius en alguns trams. Tot i algunes desconexions puntuals i força accions toves, es comença a notar el treball fet en aquest aspecte. Seguirem treballant perquè segueixi així.

Tot i aquest retrobament amb els resultats en quant a competició, hi ha molt treball per fer encara i l’actitud dels nanos és tant positiva com sempre. Així doncs, tot de cara per afrontar aquesta setmana sense partit amb molta construcció i acabant de recuperar les baixes que s’han trobat a faltar. El treball de recuperació per part dels lesionats també està siguent bo, la qual cosa no sempre és fàcil i s’ha d’agrair.

Feina feta pels nostres cadets, doncs. Només queda seguir treballant per a llimar aspreses.

Crònica cedida per Enric Bosch, segon entrenador del cadet 3 masculí.

Àrea de comunicació de la UESC