La UESC opina sobre el repartiment de pistes

Publicat a Cugat.cat: ‘Valorem la labor de l’Ajuntament, però seguim insatisfets’

El vicepresident de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Vicenç Beltran, assegura que la UESC valora la feina duta a terme per l’Ajuntament en el repartiment de pistes entre els clubs però que encara no es poden mostrar satisfets. En declaracions a Cugat.cat, Beltran ha reconegut que no han pogut assumir tots els jugadors possibles perquè no tenien espai suficient. A més, ha recordat que per satisfer les necessitats de l’entitat ha de recórrer a altres instal·lacions, el lloguer de les quals, ha dit, han de pagar els pares.

Després de les declaracions dutes a terme per Mercè Conesa al programa ‘Línia Directa amb l’alcaldessa’ de Cugat.cat, en què l’alcaldessa ha explicat a través de quins criteris s’ha establert el repartiment de les pistes centrals per als equips de bàsquet en un 60% per a la UESC i un 40% per al Qbasket Sant Cugat, el club vermell-i-negre ha mostrat la seva preocupació per la situació en els equipaments malgrat valorar la feina duta a terme pel govern municipal. Vicenç Beltran, vicepresident de l’entitat, ha assegurat que els arranjaments que s’han executat fins a dia d’avui són ‘insuficients’, i que han hagut de prendre mesures extraordinàries per tal d’encabir tots els equips.

Beltran ha assenyalat que alguns pares dels jugadors estan mostrant el seu descontentament pel fet que els seus fills no fan cap entrenament en la pista on després juguen el partit del cap de setmana.

Podeu sentir les decaracions del vicepresident de la UESC, Vicenç Beltran a Cugat.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.