Molta emoció en la presentació dels equips de la Unió Esportiva Sant Cugat

El diumenge 29 de setembre ha estat enguany la data de la posada de llarg de tots els equips de la UESC, en les seves dues seccions de bàsquet i tennis taula. L’acte va tenir lloc al PAV 3, que es va omplir de gom a gom per aclamar a cadascun dels jugadors i entrenadors de la casa, integrants dels 22 equips de bàsquet de la UESC més els jugadors de tennis-taula. Un per un van ser cridats i ovacionats per la graderia.

L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i va comptar amb la presència dels regidors Xavier Tizón i Joan Puigdomènech, a més de representants d’entitats com la Federació Catalana de Basquetbol i el CAR.

En l’apartat dels discursos, Sergi Sànchez, director tècnic de la UESC, va destacar l’aposta per l’esport de formació que ha tornat a fer el club i va prometre esforç i il·lusió en la nova temporada. Per la seva part, la presidenta Mònica Mateu va parlar dels valors de la il·lusió, l’esforç i la confiança, abans de dedicar a la ciutat els 3 trofeus conquerits la passada temporada. Finalment, l’alcaldessa va destacat el valor de l’esport a la ciutat i va lamentar la mort, aquell mateix dia, d’un corredor a la Mitja Marató disputada a Sant Cugat. Precisament, el moment més emotiu de la tarda es va viure durant el minut de silenci que les famílies de la UESC van dedicar a la memòria de l’esportista santcugatenc.

La presentació dels equips de la UESC es va arrodonir amb el lliurament dels Premis de Valors en l’esport de la temporada passada.

Podeu veure les imatges de la presentació al nostre Facebook:

Álbum de l’acte

Álbum dels preparatius