Molt premi per un mal partit del Júnior 1 Femení

23-2-2014

UESC 44- CB ROSER 41

Diumenge el CB Roser visitava Sant Cugat en el partit corresponent a la 16ena jornada. Els dos equips arribaven amb dinàmiques força diferents. Les noies de la UESC les dues últimes setmanes van recuperar sensacions i bon joc amb dues bones victòries i les barcelonines portaven una sèrie de partits amb resultats negatius, tot i el bon inici de campanya que les feia situar a les posicions capdavanteres de la competició.

Inici de partit fred, molt fred, de les nostres jugadores. Mentre  les noies de Roser van sortir a pista amb la concentració necessària, ben el contrari va ser la sortida de les de negre. Això es va veure traduït amb un 5-15 en els primers compassos. Només uns bons minuts finals de període arreglaven el desastrós primer quart, 11-17.

En el segon, tot i que la concentració va millorar, ja es veia que aquell no era el dia de les nostres noies, que no van trobar en cap moment ni el ritme necessari ni l’encert d’altres ocasions. Al minut 15 el marcador reflectia un 13-21 i d’aquí es va passar a un 26-23 que tancava una primera part agredolça.

En el pas pels vestuaris, Roser va sortir amb una defensa zonal que encara va adormir el partit més del que estava. Bon encert de les visitants des de 6,25 que els permet capgirar el marcador i arribar a la finalització del tercer quart amb avantatge, 33-34.

10 minuts i tot per decidir. Els compassos inicials del quart van ser de domini santcugatenc, que semblava decidit a voler trencar el partit fins situar-se amb un 42-36 a falta de minut i mig. Però lluny d’això, el partit es va tornar a complicar i amb males seleccions d’atac s’arribava amb 42-40 i 25 segons amb possessió de les visitants. GRAN defensa de la UESC que permet recuperar pilota i sentenciar el partit des de la línia de tirs lliures després de forçar la falta. Al final 44-41.

Tot i el mal partit, destacar que en dies així també és important sumar. El més positiu, la victòria i les derrotes dels més immediats perseguidors, que ens permet fiançar-nos una mica més en aquesta última posició que dóna accés a disfrutar de les fases pel títol. Felicitats noies!