MÓN UESC I L’exvermell-i-negre Bernat Portell debuta amb el GSQSA

L’exjugador del Júnior 1 de la UESC, Bernat Portell, compleix un mes del seu debut amb el Grupo Sportivo Quartiere Santo Amrogio (GSQSA)

El de l’Ametlla del Vallès es troba a Milà (Itàlia) estudiant amb una beca a la Bocconi University School of Management

Bernat Portel exjunior UESC
Bernat Portell amb la samarreta dels seus dos últims equips

Debut davant el CSC Cusano

L’exjúnior de la UESC Bernat Portell va debutar el passat 22 de novembre amb el seu nou club, el GSQSA de la Sèrie C Silver italiana. El debut de l’exvermell-i-negre va ser contra el CSC Cusano, amb vuit punts anotats (2/3 tirs de dos i 4/4 tirs lliure) en 12 minuts a la pista.

Declaracions del jugador a www.uesc.cat

Bernat Portell: “El meu moment a Itàlia està sent una experiència molt positiva. A nivell d’estudis estic gaudint moltíssim però a nivell basquetbolístic sí que m’està resultant un pèl difícil. Estic jugant en una categoria que equivaldria a Copa Catalunya (FCBQ) i entrar en el bloc fix de l’equip no està resultant fàcil. Després de dos mesos -a causa de la llarga gestió burocràtica- he pogut debutar i ara ja acumulo tres partits jugats. D’entrada està difícil tenir minuts però espero que amb el pas del temps pugui gaudir del bàsquet aquí a Itàlia.”

La Unió Esportiva Sant Cugat ha tramitat en els últims mesos el transfer del jugador Bernat Portell amb la Federació Italiana, a petició del jugador.

Bernat Portell exjugador Júnior 1 UESC temporada 2015-2016 a Itàlia
Portell manté com a fotografia de portada al Facebook aquesta imatge amb la UESC
, , , , , , ,