NOVES DATES! Revisions mèdiques a la UESC (30 agost i 5 setembre)

Us recordem a les famílies de la Unió Esportiva Sant Cugat que les REVISIONS MÈDIQUES que el club posa a disposició dels seus jugadors i jugadores, de cara a la temporada 2016/2017, una nova convocatòria de dates, els dies 30 d’agost i 5 de setembre a la segona planta del PAVELLÓ 1 (ZEM Rambla del Celler), en horari de 17 a 20 hores.

En cas que es decideixi no superar la revisió mèdica a les instal·lacions de la UE Sant Cugat, el club posa a disposició de les famílies els documents oficials de la FCBQ per poder superar la revisió.

Document revisió mèdica Jugadors nascuts any 2000 i anteriors

Document revisió mèdica Jugadors nascuts any 2001 i posteriors

* Els jugadors i jugadores majors de 15 anys hauran de passar cada any la revisió mèdica

AMB CITA PRÈVIA!

Cada 15 minuts entraran 4 jugadors/es a la consulta del doctor Bernat de Pablo a les instal·lacions de pavelló. Us demanem que avanceu l’hora prevista d’arribada del jugador/a la consulta a través del següent document. D’aquesta manera es pretenen evitar les cues d’espera davant la consulta del doctor.

RECORDEU!

Cal presentar el DNI del jugador/a i abonar 20 euros per pagar a l’equip de professionals mèdics.

Us informem que també hi ha la possibilitat de fer una revisió amb prova d’esforç per 20€ més. En cas que hi hagi més de deu jugadors interessats se’ls convocaria en una nova data al PAVELLÓ 1 per dur-la a terme.

La FCBQ obliga a superar la revisió mèdica als jugadors cada dos temporades II Font: Running Salut
La FCBQ obliga a superar la revisió mèdica als jugadors cada dos temporades II Font: Running Salut
, , , ,