Pep Marí pronunciarà tres xerrades a la UESC aquesta temporada

L’excap cap del departament de psicologia del Centre d’ Alt Rendiment de Sant Cugat, Pep Marí, farà tres xerrades dins el pla formatiu 2015-2016 de la UE Sant Cugat

“Els fills han de pringar per créixer”, “Els mites de l’esport infantil” i “Ser només pares” seran els títols de les conferències que impartirà el psicòleg adaptat a l’esport

Pep Marí durant una presentació davant jugadors de la UESC, l'any 2013
Pep Marí durant una xerrada amb jugadors de la UESC l’any 2013

Els fills han de pringar per créixer

Que els pares entenguin que els seus fills han de tolerar un cert nivell de frustració per tal de formar-se com a persones.

Els mites de l’esport infantil

Pretén desmuntar alguns dels mites més corrents en relació a l’esport infantil. En concret volem parlar de les pautes d’actuació que els pares i les mares fan servir per gestionar el programa esportiu dels seus fills.

Ser només pares

Classificarem els diferents tipus de pares que habiten les graderies dels pavellons on tenen lloc els partits que disputen els seus fills (Smoll, 1984). Aprofitarem l’ocasió per suggerir unes pautes d’actuació a mesura de les necessitats de cada tipus de pares. Això sí, des del més absolut respecte a la labor dels pares.

Segueix a Pep Marí a twitter: @pepmari4

, , , , , , , ,