Presentat el cartell d’equips del 2n Torneig de Reis de Sant Cugat

Aquest cap de setmana es disputa el 2n Torneig de Reis de Bàsquet, organitzat pel club en categoria preinfantil

La competició tindrà lloc als pavellons 1 i 3 de la ZEM Rambla del Celler i compta amb sis equips femenins i vuit de masculins

El seguiment en directe dels resultats de la competició es podrà fer en directe a través de la pàgina de facebook del campus

Monica Mateu-Andreu Cervera-Xavier Dorio presentacio 2n Torneig de Reis
Andreu Cervera i Xavier Dorio han presentat el torneig acompanyats per la presidenta

El coordinador de la gestió esportiva de la UE Sant Cugat, Andreu Cervera, juntament amb el coordinador de l’àrea femenina Xavier Dorio i la presidenta Mònica Mateu, han presentat aquest dimarts al matí el cartell del 2n Torneig de Reis que acollirà la ciutat de Sant Cugat. La presentació s’ha fet a Valldoreix, on aquests dies s’està disputant el campus de Nadal organitzat també pel club. Equips com el Joventut de Badalona, CB Mollet, Sant Josep de Badalona o el Vaerlose danès seran presents en la competició que s’iniciarà dissabte al matí i acabarà amb la final masculina diumenge al migdia.

La totalitat dels equips participants

Preinfantil femení: CB Mollet, Club Joventut de Badalona, CE Escola del Carme, CBF Cerdanyola, CB Granollers, UE Sant Cugat.

Preinfantil masculí: CB Sant Josep de Badalona, CB i Unió Manresana, CB Santfeliuenc, CE Sant Nicolau, Vaerlose BBK (DIN), SESE Bàsquet, UE Mataró, UE Sant Cugat.

Maquetaci—n 1

, , , , , , , ,