Robert Cosialls continuarà a la UESC ?

L’interior de la UE Sant Cugat, Robert Cosialls, renova la seva confiança una temporada més en el projecte de Cesc Senpau i el nou director tècnic Dani José

Robert Cosialls va arribar la temporada pasada al primer equip després de formar-se durant 10 anys a les categories inferiors del club

Robert Cosialls

“Estic molt content de seguir a la UESC. Aquest any ha estat espectacular a nivell d’ambient d’equip i personalment he fet amics i he seguit aprenent i millorant”

“Espero que aquesta pròxima temporada sigui igual o millor. L’objectiu de l’equip ha de ser l’ascens a EBA i no només arribar a disputar les fases”

Cesc Senpau

“El Robert ha estat el pal de paller de l’equip a nivell de joc aquesta temporada. Estem molt contents del seu rendiment i era prioritari pel club saber que podíem comptar amb ell una temporada més aquí”

“En el Robert hi ha un punt d’ambició personal i esportiva que ha afegit a la seva manera d’entrenar i de jugar els partits que el farà arribar lluny”

“La seva evolució ha estat fantàstica per bé que encara pot completar el seu ventall de repertori tècnic i tàctic amb algunes coses. És un jugador amb unes possibilitats molt grans i estic molt content amb ell”

Robert continuarà defensant la samarreta de la UESC després de signar una gran temporada
, , , , , , , ,