Sergi Alemany, nou responsable de comunicació del club

Benvolgut/benvolguda,

El club posa en coneixement de tots els socis i sòcies de l’entitat que la persona responsable de comunicació de la Unió Esportiva Sant Cugat, des d’aquest mes de juny, ha deixat de ser Mònica Palasí i que el seu lloc l’ocupa ara Sergi Alemany.

A continuació reproduïm la nota informativa que des del club es va fer arribar la setmana passada als diferents públics afectats:

logogran

NOTA INFORMATIVA 

Sergi Alemany, nou responsable de comunicació de la UESC 

Aquest dilluns, en reunió de la junta directiva, es va presentar la figura del nou cap de comunicació 

Alemany substitueix en el càrrec Mònica Palasí, que ha decidit posar punt final a la seva etapa al capdavant de la comunicació del club per motius personals

La UESC agraeix a Mònica Palasí les hores de dedicació i els bons resultats comunicatius que ha obtingut l’entitat

Com ja haureu pogut constatar amb l’enviament de les darreres informacions, el responsable de comunicació de la Unió Esportiva Sant Cugat, des d’aquest mes de juny, ha passat a ser Sergi Alemany Erra.

Des del club agraïm enormement la tasca que ha dut a terme Mònica Palasí fins l’últim dia, i ara desitgem una bona entrada al nou responsable de la comunicació d’aquest club.

Les vies de comunicació amb el club continuen obertes per a tot el que faci falta.

El perfil de Sergi Alemany

Sergi Alemany ha exercit de presentador de ràdio a Cugat.cat al programa ‘Sant Cugat a fons’ que actualment dirigeix des de fa una temporada. És llicenciat en Protocol i Relacions Institucionals i graduat en Producció Audiovisual.

 

Atentament,

Mònica Mateu, presidenta de la UESC

Signatura Mònica Mateu

 

 

 

 

, ,