Subcampionat de la UESC-ASDI Silincode al torneig TRIPLE Parets

L’equip UESC-ASDI Silincode ha tancat la seva participació al 3r torneig TRIPLE Parets amb un segon lloc en la classificació final. Després de disputar sis partits el resultat de la plantilla ha estat de quatre victòries, un empat i una sola derrota. El vermell-i-negre Nidier ha estat escollit millor jugador (MVP) del partit que ha enfrontat als de David Pascual i Pere Ramells contra l’equip que partia com a favorit, l’ACIDH 2, amb el resultat final de 12-15, amb dotze punts anotats pel vermell-i-negre.

Galeria d’imatges al facebook del club

La plantilla vermell-i-negre amb el títol de subcampions del torneig
La plantilla vermell-i-negre amb el títol de subcampions del torneig

David Pascual, entrenador de la UESC-ASDI Silincode: “Aquest torneig ha estat una experiència molt positiva, un pas endavant per a tot l’equip; jugadors i nosaltres, els entrenadors. Hem anat de menys a més i sens dubte el que s’ha reflectit a la pista és el treball de cada setmana. Tant el Pere com jo estem molt contents, els nanos s’ho han passat molt bé i hem aconseguit competir contra equips que porten anys jugant a això; no com nosaltres que som nous en aquesta ‘lliga'” 

Els resultats, partit a partit

TRIPLE – UESC-ASDI Silincode (12-11)

UESC-ASDI Silincode – Club Fem (22-6)

UESC-ASDI Silincode – ACIDH 2 (15-12) *Nidier MVP (12 punts) 

UESC-ASDI Silincode – CE Horitzó 1994 (20-4)

UESC-ASDI Silincode – ACIDH 1 (8-8)

UESC-ASDI Silincode – CE Vilar (19-10)

La competició, organitzada per l’Associació TRIPLE, s’ha disputat al Pavelló Municipal d’Esports Joaquím Rodríguez (Parets del Vallès).

, , , , , , , , , ,