Tornem a la feina!

La temporada comença ben aviat a la UESC. Estem a les portes d’un any que es presenta trepidant, ple d’activitats i sobretot de bon bàsquet i tennis taula. Per obrir boca, aquest dimarts, dia 20 d’agost, l’equip Sènior masculí de la UESC s’enfrontarà al Pavelló a l’equip nord-americà Saint Anselm College (20 hores). Serà una molt bona manera de copsar les sensacions del primer equip de Sant Cugat.

També han tornat a la feina els jugadors dels equips Júnior masculí i Cadet masculí -a la foto-, que començaran a disputar a finals d’aquest mes d’agost les fases per assolir la categoria preferent.

L’equip Júnior masculí, que entrena Pol Brun, ha quedat enquadrat en el Grup 1 amb el Basquet Sama Vilanova A, A.D. Torreforta A i Salle Ploms-Reus 96 A. Els tres encreuaments es disputaran els dies 30 i 31 d’agost i 1 de setembre. Un total de 17 equips s’han inscrit per disputar les fases per assolir la categoria Júnior Masculí Preferent. D’aquets, 6 equips ho aconseguiran.

Pel que fa a l’equip Cadet de la UESC, els partits de fases es disputaran els dies 31 d’agost i 1 de setembre. El conjunt entrenat per Joan González s’enfrontarà dins els Grup 1 a U.E. Montgat A i Sicoris 98. En aquest cas, 15 equips es disputaran 7 places.

Més informació:

Fases Júnior

Fases Cadet