La UESC agraeix el suport dels seus patrocinadors

L’Hotel QGat va ser l’escenari de l’acte d’agraïment que la Unió Esportiva Sant Cugat va dedicar a les empreses que han recolzat el club la darrera temporada. La trobada va ser presidida per l’alcaldesa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el regidor d’Esports, Xavier Tizón, i va comptar amb l’assistència dels representants de les empreses patrocinadores, a més de la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, i altres membres de la Junta.

Acte agraïment patros presid 2013

Model a seguir

Tant l’alcaldessa com la presidenta de la UESC van destacar el canvi de paradigma econòmic, que obliga els clubs a buscar noves maneres de finançar-se, més enllà del patrocini clàssic i les subvencions públiques. Des d’aquest punt de vista, Mercè Conesa va afirmar que “la UESC és un exemple i un model a seguir, ja que ha fet un pas endavant per fidelitzar els seus patrocinadors”.

 

Present i futur

Per agrair el suport dels seus espònsors la UESC va presentar-los un resum de la temporada que acaba i va apuntar els principals projectes per la propera, posant l’èmfasi en els aspectes esportius, formatius i socials que defineixen el club. Entre aquests projectes, la Mònica Mateu va destacar l’increment en 4 nous equips, 2 preinfantils per seguir apostant per la base i 2 sèniors B per donar continuïtat als jugadors de Sant Cugat; i la confecció d’un equip integrat per joves amb disminució psíquica, que es farà juntament amb ASDI i ACELL, amb la complicitat de l’Ajuntament de Sant Cugat. (Us podeu descarregar la presentació fent click aquí).

L’acte va cloure amb una fotografia conjunta de tots els assistents.