Un gran inici de partit proporciona una clara victòria al Júnior 1 femení

UESC 76 – 39 SÚRIA

El júnior 1 Femení disputava aquest diumenge l’últim partit de la primera volta i el seu rival era el Súria.

Les noies de Sant Cugat afrontaven el partit amb molta confiança i ganes de seguir sumant, després de la bona feina en els entrenaments traduïts en els grans resultats obtinguts les darreres setmanes. Sabien que era important marcar un ritme alt de partit des del inici per tal de no deixar que el rival es sentís còmode. Tot i la posada en escena de les de Súria, des del primer minut de partit en defensa zonal, el primer quart de les nostres noies va ser excel·lent i es van acabar imposant per un clar 28-6.

El segon període les visitants van saber atacar millor la defensa pressionant de les de la UESC i van treure cistelles més fàcils. Per la seva banda, les locals no van tenir el mateix encert que en el quart anterior. D’aquesta manera s’arribava a la meitat del partit amb un clar 40-15 al marcador.

La segona part va tenir poca història. Les visitants seguien amb una defensa zonal molt incòmode que provocava que les de Sant Cugat no poguessin desplegar el seu habitual joc en atac si no era en transicions ràpides després de robar pilota.  Les locals, van anar relaxant-se a mesura que avançaven els minuts i el resultat final va ser de 76-39.

Felicitar a les noies pel treball del últim mes, que s’ha vist recompensat en aquestes 4 contundents victòries seguides. Iniciem la segona volta en tercera posició i amb moltes possibilitats de acabar a la part alta si seguim aquest camí.

La setmana que ve ens visita el Canovelles, a per la cinquena!

Crònica cedida per Miquel Molgosa, entrenador del Júnior 1 Femení.

Àrea de comunicació de la UESC