Victòria del Júnior Femení davant el Palcam (52-34)

Júnior Femení - Palcam 2014-2015

Text d’Esther Sánchez I Fotografia d’Eduard Modrego

Júnior Femení UESC, 52 – Palcam, 34

Tarda fantàstica la que hem gaudit els seguidors del Junior femení de la UESC! Amb victòria i espectacleContra el pronòstic pessimista d’algú que augurava que l’equip afluixa quan torna de vacances, aquest dissabte hem gaudit de bon joc d’equip, bones jugades, implicació i encert repartit. Bravo!

Ha estat a més un partit correcte en tots els seus aspectes: equips, entrenadors, àrbitre, taula i afició. Felicitats a la millor taula que hem tingut fins avui!

Després d’un primer quart molt igualat (12:13), les jugadores de l’Oriol Antràs s’han posat ja les piles. Potser aquell crit de “DESPERTEU!” que comença a ser un clàssic, ha fet l’efecte desitjat. I sí, la mitja part s’iniciava partint d’una mica d’avantatge (resultat a la mitja part 26:20).
L’equip no ha afluixat i ha seguit el seu joc, amb una excel·lent defensa i ha acabat el tercer quart amb un còmode 38:23. Tot i que l’equip rival ha fet una remuntada al darrer quart, l’equip de la UESC ha superat de nou (parcial 14:11 i resultat final de 52:34).

MOLTES FELICITATS, EQUIP! Seguiu treballant!

Galeria d’imatges al mur de la pàgina de facebook del club

,