Vine dissabte a les activitats de la UESC a la Festa de Tardor!

Participa en la gran Gimcana de la UESC a la Festa de Tardor! 3 estacions + Monestir Shooting

La gimcana tindrà com a punt d’inici la ZEM Rambla del Celler. Tots els participants hauran de citar-se (sense prèvia inscripció) a les 09:15 h del matí davant la ZEM Rambla del Celler per començar l’activitat a les 09:30 h, instruïts pels monitors. L’activitat és gratuïta i tothom està convidat a participar-hi.

Estació 1. Sènior destroyer

Els jugadors dels equips o grups que participin de la gimcana jugaran un per un contra els sèniors de la UESC tant masculins com femenins. 

Estació 2. Cohesió i cooperació

A la Plaça dels Quatre Cantons tindrem un altra estació on els equips i grups que participin hauran de superar unes proves que només podran ser realitzades si els membres del grup es coordinen entre ells de forma correcte. 

Estació 3. Creativitat UESC

En l’última estació els grups de participants hauran de realitzar un dibuix o una figura del que per ells simbolitza la UESC, o bé dissenyar una mascota. 

MONESTIR SHOOTING

La traca final de la Festa de Tardor serà el “Monestir Shooting“, on d’entre els membres que hagin participat de la gimcana del matí es seleccionaran 6 jugadors que tindran l’oportunitat de realitzar una cistella solidària amb la Fundació UESC, des de dalt del campanar del Monestir de Sant Cugat.

Descarrega’t sencer el programa-de-la-festa-de-tardor-2016

festa-de-tardor-2016-uesc-3-estacions-monestir-shooting-oriol-antras

, , , , , , ,