Xerrada del nutricionista de Fruits Secs Corbera als júniors de la UESC

El nutricionista de la botigues Corbera, Alex Parrilla, ha impartit aquest dimecres a la tarda una xerrada als júniors de la UESC

L’activitat ha tingut una part teòrica i una altra més pràctica, amb degustació de fruits secs Corbera

Cesc Senpau (UESC): “Posar-nos en mans de professionals ens permetrà augmentar el rendiment”

Logo CORBERA OK

Valoració  de la xerrada

Cesc Senpau, entrenador del Júnior 1 masculí:Hem tingut l’oportunitat de conèixer de prop a la gent de Corbera i de parlar d’aliments i de nutrició, del que necessiten els esportites. Avui en dia tots busquem rendiment i el rendiment comença per hàbits saludables. Per això és tant important conèixer com hem de menjar, què hem de menjar i sobretot quan ho hem de fer. Per tot això penso que posar-nos en mans de professionals ens pot permetre prevenir fatiga muscular, augmentar el rendiment i refer-se molt millor després de l’esforç físic de la competició”

Alex Parrilla (Corbera), diplomat en nutrició i dietètica humana i tècnic superior en activitats físiques i esportives, ha parlat durant la xerrada de la importància d’una bona nutrició en l’esportista, la planificació dels àpats en la pràctica esportiva o la importància de la ingesta de fruits secs, llavors i fruita dessecada.

Acord de col·laboració UESC-Corbera

La Unió Espotiva Sant Cugat i Corbera han iniciat una col·laboració aquesta temporada, i la xerrada d’aquest dimecres és la primera acció conjunta entre el club i l’empresa badalonina, que té com a coresponsable de la botiga de Sant Cugat  jugador del FIATC Joventut, Sergi Vidal

Fruits secs Corbera és un negoci familiar iniciat a Badalona i compta amb una botiga a Sant Cugat des de 2014, ubicada al carrer de Santa Maria, 43. El seu propietari és el Xavier Corbera.

Els valors de Corbera

Corbera és principalment salut, atès que treballem amb productes amb infinitat de propietats beneficioses per a nosaltres que ens ajudaran a millorar la salut cardiovascular, la prevenció de les malalties neurodegeneratives, el control del colesterol, la regulació del creixement, el rendiment intel·lectual, etc.

Corbera també és tradició, i per això els nostres productes formen part de desenes de plats de la cuina tradicional catalana com ara els rostits i els farcits, els panellets, els torrons, salses com el romesco, postres com el músic i tantes altres receptes. A més, podràs comprovar com ens agrada vestir la nostra botiga d’acord amb les festivitats locals, oferint-te dolços i fruita seca de temporada com ara torrons, panellets, etc.

Corbera vol oferir-te els productes més exquisits, i per tal d’aconseguir-ho treballem amb la millor qualitat i proximitat possible. El nostre desig és que sempre que tastis una fruita seca tinguis un bon record.

Corbera és compromís amb el nostre país i el medi ambient, per això entenem que hem d’apostar per un producte de proximitat i et volem oferir la millor selecció de fruits secs ecològics.

Corbera és una activitat intergeneracional, que amb tres generacions d’història entén molt bé la diversitat de les teves necessitats, sigui quina sigui la teva edat o cultura.

Corbera vol estar molt a prop de l’esport, oferint als esportistes aliments sans i alhora amb un alt valor energètic que t’ajudaran a obtenir els millors resultats que et proposis. Per aquesta raó intentarem ser sempre molt propers als esdeveniments esportius.

Imatges de la xerrada

Corbera Fruits Secs Xerrada.1

Corbera Fruits Secs Xerrada.2

Corbera Fruits Secs Xerrada.3

Corbera Fruits Secs Xerrada.5

Corbera Fruits Secs Xerrada.4

, , , , , , , , , , ,