Inscripcions obertes al pròxim campus BASKET CITY

BASKET CITY Setmana Santa 2017 web

Nova edició del Basket City Setmana Santa 2017

El pròxim Basket City es celebrarà els dies 10, 11 i 12 d’abril a les instal·lacions de l’Escola Catalunya (Mira-sol) de Sant Cugat del Vallès. El campus està adreçat a nois i noies nascuts entre els anys 2003-2009 i tindrà un horari de 09 a 14:30h (amb possibilitat de servei d’acollida de 08 a 09h i de 14:30 a 15h). 

Obsequiarem a tots els participants amb la camiseta oficial del Basket City i amb un buff de la UESCA més a més, regals i moltes sorpreses en l’entrega final de premis!

Com sempre, l’objectiu principal del Basket City és que els jugadors gaudeixin de l’esport a través del bàsquet envoltats d’amics i bon ambient.

BC Setmana Santa 2017 promo1

NOVETATS!

En aquesta edició, apostem fort per introduir l’anglès en el dia a dia del campus, proposant activitats 100% en l’idioma i challenges d’aprenentatge durant tot el campus.

A nivell de bàsquet, la metodologia de treball s’organitza en estacions per grups reduïts, on els jugadors tindran l’oportunitat de millorar amb la Dr. Dish Pro. Aquesta màquina de tir permet automatitzar el gest del llançament a cistella de forma més eficaç. El sistema d’entrenament també contempla la inclusió de la preparació física i els aspectes psicològics dels jugador.

BC Setmana Santa 2017 promo2

En el Basket City, seguim fomentant un estil de vida saludable i bons hàbits esportius entre els nostres joves jugadors. Treballarem el respecte entre els companys i els tutors de joc, establirem programes d¡escalfament i tornada a la calma (estiraments), i farem l’entrega diària d’una peça de fruita.

BC Setmana Santa 2017 promo3

Inscripcions 100% online

El primer pas és complimentant les dades del jugador clicant a Formulari d’Inscripció (places limitades fins a exhaurir l’aforament)

Posteriorment, és necessari realitzar una transferència bancària de 85€ al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 indicant en el concepte: “Nom complet del jugador_Basket City Setmana Santa 2017”

Per finalitzar la inscripció, és imprescindible l’enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat

Basket City 2.0

Podreu seguir en tot moment l’activitat del Basket City Setmana Santa’17 a través de les xarxes socials del club.

Facebook Basket City Setmana Santa

Twitter UESC

Instagram UESC

, , , , , , , , ,