Inscripcions obertes a les jornades de perfeccionament del tir de Setmana Santa

Logo Sant Cugat Shooting Skills Week

BENVINGUTS A SANT CUGAT SHOOTING SKILLS WEEK

Des de l’organització de Sant Cugat Basketball Skills volem oferir, a jugadors i jugadores de la UESC i d’altres clubs, la possibilitat d’entrenaments especialitzats i innovadors per a aquells i aquelles que vulguin seguir millorant el seu nivell de bàsquet durant les jornades festives.

Sant Cugat Shooting Skills Week consisteix en 3 jornades de tecnificació basades en l’habilitat més determinant del món de bàsquet: el tir a cistella. A través dels nostres professionals i amb l’ús de les màquines de tir Dr. Dish Pro, podem garantir un alt volum de llançaments i aprofundir en els detalls gràcies a la metodologia de treball en grups reduïts.

La màquina de tir ens permet generar moltes repeticions en les condicions més idònies per a l’eficàcia del tir. Es tracta d’una màquina que fa de rebotejadora, passadora i obliga al tirador a arquejar la pilota entre 43-47°, l’angulació amb el major percentatge d’anotació.

El sistema d’entrenament de la tecnificació també contempla el treball d’aspectes relacionats amb la condició física com l’impuls i sincronització de les cames o l’estabilitat en els llançaments, a més d’aspectes de perfeccionament tècnic del gest.

En definitiva, nosaltres posem les eines i els jugadors les ganes de millorar.

Jordi Costa, Oscar Gallifa i Albert Garcia gestionen la direcció del Sant Cugat Basketball Skills

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

Les jornades de perfeccionament del tir estan enfocades a jugadors/es de categoria INFANTIL fins a SÈNIOR, en horari de 18 a 21h, a les instal·lacions de l’Escola Catalunya (Camí de Sant Cugat al Papiol, 140, 08195, Sant Cugat del Vallès (Mirasol)).

El primer pas és complimentar les dades del jugador/a i seleccionar les jornades per a la reserva de plaça, a través del Formulari d’inscripció (Places limitades).

El preu de la tecnificació varia en funció del nombre de jornades seleccionades:

– 1 jornada 20€ 

– 2 jornades 40€ 

– 3 jornades 60€

Posteriorment al registre, serà necessari realitzar una transferència bancària al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 indicant en el concepte: “Nom complet del jugador_Shooting Skills Week”.

Per finalitzar la inscripció, és imprescindible l’enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat

, , , , , ,