Cesc Senpau, nou entrenador del Júnior 1 masculí

Cesc Senpau és oficialment el nou entrenador del Júnior 1 masculí per a la temporada 2015-2016. Amb una llarga trajectòria com a entrenador iniciada a l’escola Ton i Guida de Barcelona i en equips cadets de l’escola Orlandai, el nou entrenador del primer equip júnior masculí té una àmplia formació i experiència en el món del bàsquet. Equips com el CB Blanes (Copa Catalunya), Sub-20 Akasvayu Girona (circuit ACB 07-08), El Masnou Basquetbol (Copa Catalunya) o CB Llívia-Puigcerdà han vist Senpau entrenant els seus equips.

L’arribada de Senpau al club aportarà encara més treball a la base, seguint la línia històrica de la UE Sant Cugat d’apostar per l’àmbit formatiu dels seus jugadors júniors.

Cesc Senpau, que diumenge va acceptar el càrrec, inicia aquesta setmana els entrenaments amb una plantilla que aquesta temporada ha acabat amb molt bons resultats disputant la categoria de Preferent A amb rivals com el FC Barcelona, Joventut Badalona o CB L’Hospitalet.

Senpau agafa el relleu de Manel Blanco, amb qui el club està molt agraït per la seva gran feina com a entrenador del Júnior 1 masculí. 

El perfil de twitter de Francesc Senpau Villanueva:

@cescsenpau

Cesc Senpau

, , , , , , , ,