Coneix les activitats de la UESC a la Festa Major de Sant Cugat

Festa Major de Sant Cugat (del 26 al 29 de juny)

Aquest 2015 la UE Sant Cugat participa en la Festa Major del municipi col·laborant un any més en l’organitació i les activitats de la Desplaça Jove, on el club disposarà tots els dies de la festa d’una barraca pròpia. En aquest mateix espai que acollirà multitud de concerts tindrà lloc el Sopar Popular organitzat per la UE Sant Cugat, que se celebrarà el dissabte 27 de juny a la Plaça Ramon Barnils. Us hi esperem a tots els socis i no socis!!

 

Sopar Popular UESC

Dia: Dissabte 27 de juny
Lloc: Plaça Ramon Barnils
Hora de citació: 20:30 h
Menú: Botifarrada
Preu: 5 euros

 

Organitzen: Jugadors dels Sèniors B del club.
Tothom hi està convidat!

 

Pregoner de la #FMsantcugat, Joan Pahisa

Aquest 2015 serà recordat com l’any en què el coach esportiu del club i membre de la UESC Tennis Taula, Joan Pahisa, obrirà la Festa Major de Sant Cugat del Vallès amb la lectura del pregó.

 

L’escrit de Joan Pahisa al programa de la Festa Major:
Aquest any la meva història ha arribat a moltes persones a través del documental Glance Up i de les xerrades que duc a terme. En concret, em fan especial il·lusió les realitzades a les escoles de la ciutat, sensibilitzant les noves generacions per fer un poble obert a tothom. Així doncs, és per mi tot un honor i una responsabilitat ser el pregoner de la Festa Major. El pregó és el tret de sortida de la Festa i, com tots els inicis, és important començar amb bon peu, però, per sobre de tot, és important començar. L’inici del camí és el primer pas per anar cap als nostres somnis i, personalment, desitjo que Sant Cugat sigui un lloc on tothom els pugui complir. Que la festa us inspiri a perseguir-los i que contagieu la vostra empenta als que us envolten. Visca Sant Cugat! I visca la Festa Major!

 

Joan Pahisa

Programa FMsantcugat 2015

, , , ,